"Η ώρα του δημότη" με τηλεδιάσκεψη στο Δήμο Σπάρτης

Φεβρουαρίου 06, 2021 0

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Σχετικά με την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και την ώρα του δημότη

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του κανονισμού λειτουργίας  του  Δημοτικού Συμβουλίου έχει καθιερωθεί η ώρα του δημότη.

Αναλυτικά το ανωτέρω άρθρο αναφέρει : «Σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τις ανακοινώσεις, καθιερώνεται η ώρα του δημότη, διάρκειας είκοσι (20) λεπτών. Δημότες εγγράφονται για ερωτήσεις-τοποθετήσεις στην αρχή. Χρόνος κάθε δημότη ορίζονται τα δύο (2) λεπτά. Δίνονται απαντήσεις από τον κ.Δήμαρχο ή αρμόδιο  την  επόμενη ώρα του δημότη». 

Εφαρμόζοντας τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού,  οι συνεδριάσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη.

 Ύστερα από τα ανωτέρω ενημερώνουμε τους δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με ερώτηση ή  τοποθέτηση,  να μας το γνωρίζουν τηλεφωνικά ή με  e-mail προκειμένου να τους στέλνεται ο σχετικός σύνδεσμος  επικοινωνίας για την τηλεδιάσκεψη (link).

Στοιχεία επικοινωνίας : e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                          τηλέφ.: 27310 22226 /104 ή 103

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.