Τον Μάιο η διαδικτυακή έκθεση ελληνικών τροφίμων και ποτών

Η πρώτη διαδικτυακή έκθεση ελληνικών τροφίμωνκαι ποτών, FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2, που διοργανώνεται από την GREAT EXHIBITIONS, ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη φορά, στις 11 έως 14 Μαΐου 2021 στην ριζικά ανανεωμένη πλατφόρμα www.foodmarketshow.com , με πολλές και νέες χρηστικές λειτουργίες για τους συμμετέχοντες.

GREAT EXHIBITIONS, αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και τη συνεχιζόμενη απουσία από τις φυσικές εκθέσεις, δημιούργησε (σε συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών ethosGROUP) το απόλυτο εργαλείο εξωστρέφειας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, την πλατφόρμα www.foodmarketshow.com, που λειτουργεί σε ετήσια βάση στο σύγχρονο, διαδραστικό, τρισδιάστατο ψηφιακό περιβάλλον του ολοκαίνουργιου LiveOn Expo Complex, φέρνοντας σε απευθείας επαφή τους Έλληνες παραγωγούς με Έλληνες και διεθνείς αγοραστές.

Η μόνιμη προβολή των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την προώθηση των προϊόντων τους στην περίοδο αυτή, αλλά και στη συνέχεια, για να αξιοποιήσουν με τους πιο σύγχρονους τρόπους την προβολή των προϊόντων τους αλλά και του πλούτου της Ελληνικής παραγωγής, σε ένα σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον «γέφυρα» με την αγοραστική κοινότητα, παγκοσμίως.


Η ετήσια προβολή της ελληνικής εξαγωγικής επιχείρησης, η εκθεσιακή συμμετοχή της στην FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2, η παράλληλη διαδικτυακή παρουσία στα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα, η δυνατότητα match making με αγοραστές τροφίμων και ποτών από 85 και πλέον χώρες αλλά και οι παράλληλες επιμορφωτικές εκδηλώσεις, αποτελούν τα πιο σύγχρονα εργαλεία που θα φέρουν τους συμμετέχοντες εκθέτες, Έλληνες παραγωγούς και εξαγωγείς, σε επαφή με την παγκόσμια αγορά.

Οι προκαθορισμένες εμπορικές συναντήσεις, σε συνεργασία με την STAMEGNA, κατά τη διάρκεια του τετραημέρου της έκθεσης με τη παράλληλη δυνατότητα αποστολής δειγμάτων, βάσει συμφωνίας, θα είναι σημαντικά σημεία ενίσχυσης της εκθεσιακής συμμετοχής της ελληνικής εξαγωγικής επιχείρησης στην FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2.

Παράλληλα, η προβολή νέων, καινοτόμων αλλά και υπαρχόντων ποιοτικών προϊόντων με έξυπνους τρόπους, σε ένα διευρυμένο διεθνές αγοραστικό κοινό θα έχει ως αποτέλεσμα τη συνάντηση των Ελλήνων εξαγωγέων με αγοραστές κλειδιά.

Ένα πλέγμα πολλαπλών προωθητικών ενεργειών, αποτελούν εχέγγυα για την συμμετοχή  στην FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2. Υπάρχει η δυνατότητα για τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδηλώσεις, να οργανώσουν ενημερωτικές ημερίδες για τους πελάτες και τους υποψήφιους συνεργάτες τους, να πραγματοποιήσουν live εκδηλώσεις γευσιγνωσίας των προϊόντων τους σε επιλεγμένο κοινό και σε φυσικό χώρο και πλήθος άλλων διαδραστικών εργαλείων, που θα τους βοηθήσει στην εξαγωγική τους προσπάθεια.

Παράλληλα, υπάρχει σχεδιασμός για πολλές ενημερωτικές ημερίδες, με επίκαιρα ζητήματα που άπτονται των ελληνικών εξαγωγών όπως:

 Συνδεθείτε στην κοινότητα ενημέρωσης του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο Viber

 
  • 11/5/2021, 14.00 – 15.00, Αυστρία. «Προοπτικές ελληνικών προϊόντων και η δυναμική του ελληνικού ελαιόλαδου στην Αυστρία»
  • 11/5/2021, 13.00 – 14.00, Σιγκαπούρη. «Προοπτικές εισόδου των ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Σιγκαπούρης, ειδικά μετά τη συμφωνία Ε.Ε. – Σιγκαπούρης για αναγνώριση σειράς Ελληνικών προϊόντων ΠΟΠ»
  • 12/5/2021, 9.00 – 10.30, Κίνα. «Οι προοπτικές των ελληνικών προϊόντων στην Κίνα, ειδικά μετά τη συμφωνία Ε.Ε. – Κίνας για αναγνώριση σειράς Ελληνικών προϊόντων ΠΟΠ»
  • 12/5/2021, 18.00 – 19.00, Νέα Υόρκη. «Παρουσίαση του κλάδου Τροφίμων & Ποτών στις Η.Π.Α»

Η ολοκληρωμένη ψηφιακή καμπάνια σε μέσα κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης και στις πέντε ηπείρους, η e-mail καμπάνια σε πάνω από 100.000 διεθνείς αγοραστές, τηλεοπτικά σποτ και παρουσιάσεις της έκθεσης, η έντυπη και ηλεκτρονική διαφήμιση σε επαγγελματικά περιοδικά του κλάδου θα είναι τα μέσα προώθησης της έκθεσης παγκοσμίως.

Η www.foodmarketshow.com φιλοξενείται στο LiveOn Expo Complex, το νέο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο που ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του για την φετινή μας διοργάνωση και υποστηρίζεται από την LiveOn, την καινοτόμο Ψηφιακή Τεχνολογία Επιχειρηματικής Επικοινωνίας του ethosGROUP.

Mε την συνεργασία αυτή, στα σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά της διοργάνωσης μας προστίθενται η χρήση state-of-the-art web τεχνολογιών για την οργάνωση της ψηφιακής περιήγησης του επισκέπτη, η απόλυτη ασφάλεια των ψηφιακών δεδομένων από άκρου εις άκρον της περιήγησης και των συναντήσεων σε αυτή αλλά και η παρουσίαση των εκθετών και των προϊόντων τους προς την παγκόσμια αγορά με ολοκληρωμένα ψηφιακά περίπτερα, η μοναδική ελληνική έκθεση που προσφέρει σήμερα τέτοια λειτουργικότητα.

Διαφορετικά, οικονομικά και προσιτά πακέτα συμμετοχής είναι διαθέσιμα και καλύπτουν τις ανάγκες προβολής της κάθε εταιρείας και δίνουν τη δυνατότητα της επαφής με την παγκόσμια κοινότητα εισαγωγέων ελληνικών τροφίμων και ποτών για  365 μέρες το χρόνο.

«Τολμήσαμε, επενδύσαμε και  δημιουργήσαμε την 1η διαδικτυακή έκθεση ελληνικών τροφίμων και ποτών, που αποτελεί ένα ψηφιακό εργαλείο ετήσιας προβολής και διασύνδεσης. Η προσπάθεια της ομάδας της GREAT EXHIBITIONS θα είναι συνεχής για να εμπλουτίζεται το portfolio των αγοραστών που ενδιαφέρονται για τα ελληνικά προϊόντα. Δεν σταματάμε, εμπλουτίζουμε και καθημερινά στεκόμαστε δίπλα στον εξαγωγέα με νέα, δυναμικά εργαλεία. Ήδη, μεγάλα ονόματα της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας από τον κλάδο  της ελιάς, του ελαιολάδου, των αρτοποιημάτων καθώς και άλλων κλάδων, έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους. Επίσης, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από τις Περιφέρειες για ενίσχυση παραγωγών με σκοπό τη συμμετοχή τους στην διαδικτυακή έκθεση και την ετήσια πλατφόρμα» δήλωσε ο κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Managing Director της GREAT EXHIBITIONS.

Ανανεώστε τις επαφές σας με τους διεθνείς  αγοραστές αποκαλύπτοντας τους γευστικούς και ποιοτικούς θησαυρούς της εταιρείας σας και δηλώστε τη συμμετοχή σας τώρα. Πληροφορίες στο 210 7755080 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΗΓΗ: https://tvstar.gr/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.