Βολές Τατούλη σε Νίκα για την διαχείριση του φυσικού αερίου

Η διαχείριση του ζητήματος του φυσικού αερίου από εκπροσώπους των θεσμικών φορέων απαιτεί γνώση και σοβαρότητα.

Οι δημόσιες δηλώσεις του κ.Νίκα για το θέμα αυτό είναι απολύτως προσβλητικές και για το θεσμό που υπηρετεί και για τους Πελοποννήσιους πολίτες.

Ο κ.Νίκας σε σημερινή του δήλωση είπε χαρακτηριστικά: «Άκουσα… ότι η ΡΑΕ εκχώρησε σε ιδιώτη την Τρίπολη και την Κόρινθο».

Ο κ.Νίκας συνεχώς αποδεικνύει ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, με δεδομένο ότι η ΡΑΕ χορήγησε άδειες διανομής φυσικού αερίου στην «HENGAS A.E.», με αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ στις 2 & 3 Μαρτίου 2021.

Είναι ανεπίτρεπτο ένας Περιφερειάρχης να αφήνει υπόνοιες αμφισβήτησης, χρησιμοποιώντας το ρήμα «άκουσα»!

Ο κ.Νίκας διατυμπανίζει ότι διαθέτει (!) 20 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονται για τη ΔΕΔΑ.

Με ποιο τρόπο και με ποια διαδικασία η δήλωση του αυτή, μπορεί να γίνει πραγματικότητα;

Προσπαθεί εκμεταλλευόμενος το μεγάλο του ταλέντο στο λαϊκισμό να πείσει δήθεν τους πολίτες ότι ενδιαφέρεται για το συμφέρον τους.

Ο κ.Νίκας λοιπόν για ακόμη μία φορά, επιστρατεύει το «δεκανίκι» του κ.Νίκο Γόντικα για να τον υπερασπίσει…

Ο κ.Γόντικας σε κοινή γραμμή με τον κ.Νίκα κατηγορεί τον Πέτρο Τατούλη ότι δήθεν ενδιαφέρεται για τα ιδιωτικά συμφέροντα της «HENGAS A.E.».

Ο κ.Νίκας και ο κ.Γόντικας για ποια ιδιωτικά συμφέροντα άραγε ενδιαφέρονται, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε η ΔΕΔΑ βρίσκεται σε διαδικασία ιδιωτικοποίησης;

Η ταύτιση του εκπροσώπου του ΚΚΕ στην Περιφέρεια κ.Γόντικα με τον κατά περίπτωση (ανάλογα τα συμφέροντά του) γαλάζιο Περιφερειάρχη έχει πλέον αποκαλυφθεί και είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες την καταδικάζουν με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Σε ό,τι αφορά τον πανικό και τον εκνευρισμό, που δεν μπόρεσε να «κρύψει» ο κ.Νίκας, μετά τη συνάντηση του Πέτρου Τατούλη με τους εκπροσώπους των εταιρειών «EDIL HELLAS» και «HENGAS A.E.», τον ενημερώνουμε ότι αυτή… είναι μόνο η αρχή!

Ο Πέτρος Τατούλης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Κυβέρνησης και ηγετικά στελέχη της Αντιπολίτευσης για ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων σε σημαντικά θέματα που απασχολούν τους Πελοποννήσιους πολίτες. Παρόμοιες συναντήσεις θα ακολουθήσουν με επενδυτές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αν θεωρείτε κ.Νίκα πως θα σας αφήσουμε να συνεχίσετε να υποβαθμίζετε το προφίλ  της Περιφέρειας και να νομίζετε ότι η Πελοπόννησος είναι «ιδιοκτησία» σας, είστε… πολύ βαθιά νυχτωμένος!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.