Νεοκλής Κρητικός: Αθλητικές υποδομές σε Καστόρι και Ξηροκάμπι

Ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός είχε μια ουσιαστική συνεργασία, σήμερα, με τον κ. Θανάση Γιάνναρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." και τον κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, Γενικό Διευθυντή Έργων της εταιρείας, σχετικά με έργα αθλητισμού που θα ενισχύσουν τις τοπικές κοινότητες Καστορείου και Ξηροκαμπίου.

Συγκεκριμένα συζήτησαν την προοπτική κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Ξηροκάμπι και κατασκευή γηπέδων άθλησης εντός του σχολικού συγκροτήματος στο Καστόρι.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει με επίσημο αίτημα από τον Δήμο Σπάρτης και η ΚΤΥΠ Α.Ε. θα ελέγξει τις πολεοδομικές και οικονομικές προϋποθέσεις εκτέλεσης των δύο έργων.

Στη συνέχεια ο κ. Κρητικός επικοινώβησε με τον δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα, για να τον ενημερώσει σχετικά με τη θετική πρόθεση της ΚΤΥΠ Α.Ε. και για το διαδικαστικό της υπόθεσης, όπως επίσης και με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Σπάρτης κ. Σταύρο Περγαντή, ο οποίος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη διαδικασία.

Είναι δεδομένη η θέληση της Διοίκησης της ΚΤΥΠ Α.Ε. να βοηθήσει τις τοπικές κοινότητες να αποκτήσουν σύγχρονες αθλητικές υποδομές.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.