Print this page

Κυκλοφόρησε το υπέροχο νανούρισμα σε μουσική του Χρήστου Λεοντή και ερμηνεία του Πάνου Μπούσαλη

Ιανουαρίου 25, 2021 0

Κυκλοφόρησε το υπέροχο νανούρισμα σε μουσική του Χρήστου Λεοντή και ερμηνεία του Πάνου Μπούσαλη. Το βίντεο που γυρίστηκε στο Μανουσακειο Μουσείο της Σπάρτης, με την ευγενική παραχώρηση από το Νομικό πρόσωπο Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, σκηνοθέτησε ο Τάκης Κούρος με cameraman τον Σπύρο Κούρο.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιού που έκανε ο Πάνος Μπούσαλης, συγκεντρώνοντας πολύ όμορφα σχόλια από σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά και πολλούς φίλους της τέχνης .

"Αυτή τη στιγμή την περίμενα και την ονειρευόμουν χρόνια. Η καραντίνα την πήγε λίγο πίσω χρονικά, αφού είχαμε αρχίσει τις ηχογραφήσεις με τον κύριο Λεοντή πέρσι και μας διέκοψε. Όμως έγινε πραγματικότητα με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ηχογραφήθηκε στο πατρικό μου και μέσω email με καθοδηγούσε βήμα βήμα ο αγαπημένος, σπουδαίος συνθέτης και έτσι εγώ ευλαβικά συνέχιζα την ετοιμασία του. Χρωστάω και στον Νίκο Ασημάκη που μου έδωσε τον εξοπλισμό για να ηχογραφώ. Το τραγούδι αυτό, το νανούρισμα με ρίζα το δημοτικό τραγούδι στα λόγια του, ήταν το τελευταίο που, α καπέλα, άκουσε ο πατέρας μου όταν ήταν στο νοσοκομείο και έχοντας συνείδηση των πραγμάτων μου έγνεψε με κατάφαση και ευχαρίστηση.

Ήταν η έκφραση που έπαιρνε όταν άκουγε κάτι που του άρεσε πολύ. Από μικρός, όταν του τραγουδούσα, ήλπιζα να βλέπω αυτό το βλέμμα στο πρόσωπο του, που ήταν δέκα Ηρωδεια και τρεις σκάλες του Μιλάνου για την ψυχή μου. Θα του άρεσε και το υπέροχο βίντεο που έφτιαξε ο αγαπημένος φίλος , Τάκης Κούρος, μαζί με τον γιο του Σπύρο. Θερμές ευχαριστίες στην Ελένη Δαράκη και τον Δήμο Σπάρτης που μας παραχώρησαν το Μανουσακειο Μουσείο αστικού και λαϊκού πολιτισμού, για το γύρισμα ."

Καλοτάξιδο...