Σταύρος Πέργαντης:"Eπίσκεψή μας είναι σε δύο ιστορικά χωριά το ΒΑΦΕΙΟ και το ΜΥΣΤΡΑ"

Φεβρουαρίου 11, 2021 0
Σταύρος Περγαντής: "Επόμενη επίσκεψή μας είναι σε δύο ιστορικά χωριά το ΒΑΦΕΙΟ και το ΜΥΣΤΡΑ .
Εκεί συναντηθήκαμε με το πρόεδρο των Αμυκλών Κόνιαρη Κωνστανίνο όπου ανήκει το βαφειό και μαζί επισκεφθήκαμε ένα μικρό αθλητικό κέντρο που είχε φτιαχτεί επί Δημαρχίας αειμνήστου Σαράντου Αντωνάκου και περιλαμβάνει ενα γήπεδο ποδοσφαίρου 8χ8 με χορταρι προβολείς κλπ και ένα γήπεδο Μπάσκετ.
 
Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες θέλει μια συντήρηση καλή για να έρθει στην αρχική του κατάσταση. Θα το σπείρουμε θα φτιαχτούν τα τέρματα οι προβολείς οι πάγκοι γραμμές διχτακια βάψιμο τις μπασκέτες και σε συνεργασία με το τοπικό πολιτιστικό σύλλογο θα το επαναλειτουργήσουμε .
 
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Μυστρά όπου με το τοπικό πρόεδρο Δημήτριο Σκουρμπέλο βρεθήκαμε στο οικόπεδο 6 στρεμμάτων που διαθέτει η κοινότητα στο Κέντρο του χωριού και συζητήσαμε να φτιάξουμε πολύ γρήγορα μια μελέτη με μικρά γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5 γήπεδο γήπεδος τένις και γήπεδό μπάσκετ -βόλεϊ.
Ο ιστορικός Μυστράς κάθε χρόνο δέχεται παρα πολλούς τουρίστες και επισκέπτες και πρέπει η περιοχή να διαθέτει τέτοιους αθλητικούς χώρους προκειμένου η διαμονή τους να ειναι ευχάριστη .
 
Ακόμη επισκεφθήκαμε το γήπεδο ποδοσφαίρου στη πανηγυριστρα και συζητήσαμε πως πρεπει να γίνει λειτουργικό και πως να βελτιωθεί ο αγωνιστικός του χώρο .Όμως επειδη τον Αύγουστο μήνα παραχωρείται για να πραγματοποιηθεί η ιστορική εμποροπανήγυρη του Μυστρά δεν μας δίνει τη δυνατότητα για μεγάλες παρεμβάσεις .
Όλα θα γίνουν οταν υπάρχει διάθεση και όπως βλέπετε το προσπαθούμε. Όλοι μαζί για καλύτερους αθλητικούς χώρους."
 
《Ο αθλητισμός προσφέρει Υγεία》
 
Last modified on Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 22:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.