Επιμελητήριο Λακωνίας «Η Λακωνία σε πρώτο πρόσωπο στη νέα δεκαετία»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Γύθειο 29 Μαρτίου 2021

Το Επιμελητήριο Λακωνίας στο πλαίσιο της δράσης «Η Λακωνία σε πρώτο πρόσωπο στη νέα δεκαετία» διοργανώνει τη  2η Θεματική τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Διαχείριση Υδάτινων Πόρων στη Λακωνία» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:30 μέσω της πλατφόρμας zoom, με τη συμμετοχή του κ. Παναγιώτη Σαμπατακάκη, Msc-phd Υδρογεωλόγο, Διευθυντή Υδάτινων Πόρων &  Γεωθερμίας ΙΓΜΕ και εκπροσώπων της πολιτείας, με στόχο την συγκεκριμενοποίηση τόσο των προτάσεων όσο και της δράσης που θα πρέπει να δρομολογηθεί για την ανεύρεση λύσης στο φλέγον αυτό ζήτημα για τη Λακωνία.

Η τηλεδιάσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της 1ης θεματικής τηλεδιάσκεψης για τους υδάτινους πόρους που πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2021 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook και από όσα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιθυμούν να τη μεταδώσουν ζωντανά. Το κοινό θα δύναται να υποβάλει τα ερωτήματά του στο e-mail του Επιμελητηρίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κατά την ώρα διεξαγωγής της τηλεδιάσκεψης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.