...μόνο αισιόδοξα βλέπουμε το μέλλον!!

Γράφει ο Γιώργος Σιμόπουλος (Star Κεντρικής Ελλάδας)

Το Star Κεντρικής Ελλάδας έχει ως αποκλειστικό σκοπό να υπηρετεί τις τοπικές κοινωνίες σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας, αποτελώντας έναν σημαντικό πυλώνα κοινωνικής συνοχής και περιφερειακής συνείδησης.

Ο βαθμός επιτυχίας του παραπάνω στόχου αντικατοπτρίζεται στην μεγάλη αποδοχή που απολαμβάνει στο τηλεοπτικό κοινό και η μεγάλη διείσδυση στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ο κοινωνικός ρόλος του Star Κεντρικής Ελλάδας ήρθε να επιβεβαιωθεί και να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο στην εποχή της ανεπάντεχης πανδημίας, με την σοβαρή, ψύχραιμη, υπεύθυνη και χρήσιμη ενημέρωση, όπως αποτυπώνεται σε μέτρηση της Prorata (Νοέμβριος 20).

Η πανδημία, τα μέτρα, οι περιορισμοί και η πολύπλευρη κρίση, όχι μόνο δεν έκαμψαν την δυναμική του Star Κεντρικής Ελλάδας, αντιθέτως ενίσχυσαν και εμπλούτισαν το τηλεοπτικό του πρόγραμμα με ειδικές παραγωγές, τόσο ενημερωτικές όσο και κοινωνικά χρήσιμες για τις μέρες του εγκλεισμού των κατοίκων της περιφέρειας.

Η ευέλικτη επιχειρηματικότητα βρήκε στο Star Κεντρικής Ελλάδας την ευκαιρία και τον απαραίτητο και κατάλληλο τηλεοπτικό χρόνο, για να επικοινωνήσει τις εναλλακτικές μορφές πώλησης προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών στο καταναλωτικό κοινό.
Με την τεράστια εμπειρία και γνώση που αποκομίσαμε κατά την διάρκεια της πανδημίας, την αντοχή στα δύσκολα και ριψοκίνδυνα, αλλά και την ελπίδα ότι οι καλύτερες μέρες έρχονται, βλέπουμε μόνο αισιόδοξα το μέλλον!!

Γράφει  ο 
Δημοσιογράφος, Διευθύνων Σύμβουλος Star Κεντρικής Ελλάδας και Γραμματέας της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.