Print this page

Κανόνιζε δράση στα σχολεία χωρίς τον "ξενοδόχο" η κ.Ζαχαράκη

Ιανουαρίου 28, 2022 0

Ο Δήμος Σπάρτης μέσω της κ.Γεωργίας Ζαχαράκη έστειλαν στα ΜΜΕ δελτίο τύπου που αφορούσε τη δωρεάν δυνατότητα αξιολόγησης σχολικής ετοιμότητας στα παιδιά της πόλης μας… όμως εδώ να πούμε ότι κανόνιζε χωρίς τον «ξενοδόχο» που έλεγαν και οι παππούδες μας.

Στο δελτίο τύπου αναφέρει ότι : Το Αυτ. Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού  του Δήμου Σπάρτης  θέλοντας να συνεισφέρει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του, με την υποστήριξη της Α΄/θμιας εκπαίδευσης και την  συνεργασία με ιδιωτική επιχείρηση για την πραγματοποίηση της δράσηςγια την αξιολόγηση των μαθητών-τριών.

Σίγουρα όλοι είχαν την καλή θέληση και διάθεση, αλλά η κ.Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου ως Αντιδήμαρχος Δήμου Σπάρτης και υπεύθυνη της συγκεκριμένης δράσης προτού εμπλέξει το όνομα της Α’βάθμιας Εκπαίδευσης από την οποία θα έπρεπε να έχει πάρει και έγκριση για εν λόγω δράση θα έπρεπε να έρθει σε επαφή (εγγράφως) τουλάχιστον με τον διευθυντή Α’βάθμιας μιας και αναφέρεται στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, γιατί αυτό ορίζει η διαδικασία.

Εμείς επικοινωνήσαμε χθές με τον κ.Φώτη Πολίτη Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και μας είπε χαραχτηριστικά ότι δεν έχει ενημερωθεί, και ότι δεν το γνωρίζει το θέμα, ενώ εύλογο είναι και το ερώτημα άλλων επιχειρήσεων της πόλης που επικοινώνησαν μαζί μας μετά την δημοσίευση του δελτίου τύπου γιατί αυτές δεν ρωτήθηκαν για να συμμετέχουν?

Γιαυτό και εμείς λέμε χαριτολογώντας να ρωτάτε και τον «ξενοδόχο».

Προς γνώση και συμμόρφωση…

                                                     

 

    

 

                                                                        

Last modified on Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:31