Print this page

Βαλιώτης & Βουνάσης: Απαράδεκτο να κόβουν το ρεύμα σε δημόσια νηπιαγωγεία(video)

Σεπτεμβρίου 05, 2022 0

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου οι κ.Βαλιώτης και κ.Βουνάσης κατήγγειλαν την ΔΕΗ ώς απαράδεκτη για την διακοπή του ρεύματος σε δύο νηπιαγωγεία του Δήμου Σπάρτης, ένα θέμα που είχε αναδείξει το spartanews.gr.

Ο κ.Βαλιώτης είπε χαρακτηριστικά: Έπρεπε να πάμε όλοι απο το δημοτικο συμβούλιο και να τους τρίξουμε τα δόντια στην ΔΕΗ, διότι ο υπουργός  Ενέργειας είχε  δηλώσει ότι   σε κανένα σχολείο δεν θα κοπεί  το ρευμα , στην Σπάρτη όμως  κάποιοι προέβησαν σε αυτήν την απαράδεκτη πράξη.

Επίσης  ο κ.Βαλιώτης πρότεινε το ίδιο το κράτος να πληρώνει τις υποχρεώσεις των σχολείων προς τους παρόχους ρεύματος, αντί να δίνει τα  λεφτά στους δήμους και αυτοί στην συνέχεια να τα δίνουν στις σχολικές επιτροπές και αυτές μετά στους διευθυντές για να πληρώσουν το ρεύμα.

Ο κ.Βουνάσης θεώρησε και αυτός απαράδεκτη συμπεριφορά  της εταιρείας να κόψει το ρεύμα σε δημόσια σχολεία, και πρέπει είπε σαν δημοτικό συμβούλιο να καταδικάσουμε αυτήν την εταιρεία, η Λαϊκή Συσπείρωση τόνισε ότι πάντα καταδίκαζε αυτούς τους ιδιώτες “κοράκια” που τρέχουν να κόψουν το ρεύμα σε ΑΜΕΑ και σε σχολεία . 

Last modified on Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 15:52