Ο τουρισμός, ο πολιτισμός και αθλητισμός στο Δήμο Σπάρτης

  1. Την Παρασκευή 23 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συνέντευξη τύπου από την Αντιδήμαρχο Γεωργία Ζαχαράκη, για το Πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης. Στη συνέντευξη συμμετείχε και ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Σωτήριος Βαρελάς, ο οποίος παρουσίασε το πρώτο μέρος του σχεδίου Στρατηγικού Μάρκετινγκ για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας, που αφορά το κομμάτι της έρευνας.
  2. Επίσης, ολοκληρώθηκε και ο Πασχαλινός στολισμός του Δήμου μας, ο οποίος θα δώσει μια χαρούμενη νότα στη μουδιασμένη ατμόσφαιρα της πανδημίας. Ο Δήμαρχος Σπάρτης συγχαίρει τους ανθρώπους που εργάστηκαν πάνω σε αυτό το έργο και για τις πολλές προσωπικές ώρες που διέθεσαν!
  3. Σε επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Πέτρο Δούκα, τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Κανακάκο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σταύρο Περγαντή και τον Ειδικό Σύμβουλο Ιωάννη Ράλλη
    1. στο καλοδιατηρημένο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο γήπεδο μπάσκετ στα Αλέσια Σπάρτης, συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας του γηπέδου και
    2. στο γήπεδο μπάσκετ στου Γούναρη, έγινε επίβλεψη των εργασιών ανακαίνισης και διαγράμμισης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αυτήν την εβδομάδα.
  4. Έπειτα από αιτήματα των δημοτών μας, στον κυκλικό κόμβο προς το Γύθειο, πραγματοποιήθηκε η επανεγκατάσταση της περικεφαλαίας του Λεωνίδα που τόσο αγαπήθηκε!

Ο τουρισμός μαζί με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό μπορεί να εξελιχθούν στις βαριές μας «βιομηχανίες»!

Λυκούργος - Λεωνίδας - Τριακόσιοι - 2500 Χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών- Μυστράς - Παλαιολόγοι - Ταΰγετος - Πάρνωνας - Ευρώτας - Εκκλησίες - Μοναστήρια - Γραφικά χωριά - Τρέκκινγκ - Αθλητικοί αγώνες - Πολιτιστικές εκδηλώσεις, κλπ. μπορεί να προσελκύσουν πολύ περισσότερους επισκέπτες απ’ ότι μέχρι σήμερα και να κάνουν τη περιοχή μας προορισμό wellness!

ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ2

 

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ1

ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ2

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.