Τρέχω-Περπατώ- Ποδηλατώ στον δρόμο για την ΠΡΟΛΗΨΗ

«Τρέχω-Περπατώ- Ποδηλατώ στον δρόμο για την ΠΡΟΛΗΨΗ.

Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές»!

O Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, o Σύλλογος Θυγατέρων της Πηνελόπης Σπάρτης #406, με την υποστήριξη του τμήματος ποδηλασίας του Σπαρτιατικού Αθλητικού Οργανισμού, του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης και του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σας προσκαλούν  στη δράση με τίτλο: «Τρέχω-Περπατώ- Ποδηλατώ στον δρόμο για την ΠΡΟΛΗΨΗ. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές»!

Με στόχο την  ευαισθητοποίηση και κατ’ επέκταση την ενημέρωση των γυναικών για την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, καλούνται όλοι την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. να γίνουν μια ομάδα,  τρέχοντας, ποδηλατώντας ή περπατώντας στην πόλη της Σπάρτης, με σημείο εκκίνησης το Πάρκο Γουδέ και σημείο τερματισμού την κεντρική πλατεία της Σπάρτης (συμμετέχοντας συμβολικά ο καθένας από οποιοσδήποτε σημείο της διαδρομής επιθυμεί), ώστε να διαδωθεί το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Υπεύθυνη επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής στην πεζοπορία έχει οριστεί η κ. Έφη Καρούνου με τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980026848.

Την ίδια ώρα (11:00 το πρωί), θα πραγματοποιηθεί ποδηλατική διαδρομή με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Υπεύθυνος για δηλώσεις συμμετοχής στην ποδηλατική διαδρομή έχει ορισθεί ο κ. Παναγιώτης Καρούνος με τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977098552.

Στις 12:30 θα ακολουθήσει συναυλία από το μουσικό σχήμα «Γραμμές».

afisa 1

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.