Δ.Αρβανίτης: "Κανένας σχεδιασμός και πρόνοια για καθαρισμό, αλάτι στις Καρυές"

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυών κ.Δήμητρης Αρβανίτης σε αναρτησή του στο facebook "καταγγέλει" τον Δήμο Σπάρτης ότι δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός και καμία πρόνοια για καθαρισμό, αλάτι, κλπ εντός του χωριού των Καρυών.

Δημήτρης Αρβανίτης

"Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τον μόνιμο εθελοντή του χωριού μας, κ. Σπύρο Σιούτο που με δική του πρωτοβουλία και μέσα (τρακτέρ) καθάρισε τμήμα της πλατείας και μερικούς δρόμους του χωριού.
Μπορεί ο κεντρικός δρόμος για Καρυές να είχε καθαριστεί. Δυστυχώς όμως η δημοτική και η τοπική αρχή για άλλη μια φορά πήρε κάτω από τη βάση, αγνοώντας επιδεικτικά τους κατοίκους του χωριού αλλά και τους επισκέπτες:
1. Το δημοτικό πάρκινγκ και το πάρκινγκ του γηπέδου , οι πλατείες και οι γύρω δρόμοι, όπου μπορεί κανείς να παρκάρει με ασφάλεια, δεν καθαρίστηκαν ποτέ. Αποτέλεσμα αυτού, μποτιλιάρισμα, ταλαιπωρία με τα δεκάδες αυτοκίνητα και τα λεωφορεία να μην μπορούν να γυρίσουν, να μην βρίσκουν να παρκάρουν κλπ.
Έτσι θα γίνουν τα χωριά μας χειμερινοί τουριστικοί προορισμοί;
2. Κανένας σχεδιασμός και πρόνοια για καθαρισμό, αλάτι, κλπ εντός του χωριού. Οι μόνιμοι κάτοικοι αδυνατούν επί μέρες να προσεγγίσουν με αυτοκίνητο τα σπίτια τους. Όσοι μπορούν να πάνε με τα πόδια, κινδυνεύουν, καθώς αλάτι για τον πάγο δεν έχει πέσει ούτε για δείγμα.
Ποιος νοιάζεται αν υπάρχουν ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες κλπ.
3. Οι κτηνοτρόφοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ποιος νοιάστηκε για το εάν μπορούν να προσεγγίσουν τις μονάδες τους κλπ.
Όλα είναι αφημένα στο έλεος του Θεού. Ευχή όλων να μην υπάρξει ποτέ έκτακτη ανάγκη γιατί θα τρέχουν όλοι να βρουν λύση και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολογητα."

 

Last modified on Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 11:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.