Print this page

Δούκας – Πριστούρης συνάντηση «ψηλού» επιπέδου

Οκτωβρίου 12, 2022 0

Ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε στις  Καρυές τελικά πέρα από την συμβολή του στην τόνωση της τοπικής κοινωνίας, κατάφερε να φέρει κοντά δημοτικούς συμβούλους  του Δήμου Σπάρτης και ας ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις.

Ο Παναγιώτης Πριστούρης πολλές φορές στην συνεδρίαση έχει ασκήσει σκληρή κριτική στο Πέτρο Δούκα σε θέματα που αφορούν τον Δήμο Σπάρτης, όμως το υψόμετρο και το οξυγόνο …ανοίγει ορίζοντες και διευρύνει τις σκέψεις.

 Ο κ.Δούκας όπως συνηθίζει έχει σηκωμένα τα μανίκια έτοιμος για τα πάντα ως δήμαρχος  , ο κ.Πριστούρης δεν τα έχει σηκώσει ακόμα  αλλά ετοιμάζεται… όπως λέγεται.

Και οι δύο πολιτικοί άνδρες του τόπου έχουν το «πολιτικό» ανάστημα ηγέτη όπως φαίνεται και στην φωτογραφία άλλωστε … φτάνει αυτό όμως ?

Αν δείτε συνεδριάσεις παλαιότερες θα στοιχηματίζατε ότι Δούκας – Πριστούρης  δεν θα μπορούσαν να συναντηθούν ποτέ «πολιτικά»… όμως στην πολιτική όλα τριγύρω αλλάζουνε όπως έλεγε και το τραγούδι του Παπάζογλου.

Ο Παναγιώτης Πριστούρης είναι στο πλευρό του Σταύρου Αργειτάκου τον στηρίζει και θα τον στηρίζει όπως λέει και ο ίδιος διότι θεωρεί ότι είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός με πολλές δυνατότητες και πάνω από όλα τίμιος.

Οι δημοτικές εκλογές είναι τον Οκτώβριο του 2023, πολλά ακούγονται για πρόσωπα που θα μπορούσαν να ηγηθούν μιας παράταξης, ένα από αυτά είναι και το όνομα του Παναγιώτη Πριστούρη.

Είναι σίγουρο όμως ότι αν ο Σταύρος Αργειτάκος αποφασίσει να  είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2023 , ο Παναγιώτης Πριστούρης θα είναι στο πλευρό του, άλλωστε είναι νέος με «ανάστημα» και ο χρόνος είναι με το μέρος του για τις όποιες μελλοντικές του σκέψεις.