Print this page

RouteLab 2 & 3 Νοεμβρίου 2022  «Τουρισμός Εμπειρίας-Ταξιδεύοντας Βιωματικά»

Οκτωβρίου 14, 2022 0

2 & 3 Νοεμβρίου 2022  «Τουρισμός Εμπειρίας-Ταξιδεύοντας Βιωματικά»  Save the date:  #RouteLab @Κατάκολο 

Το #RouteLab συνεχίζει τη διαδρομή του και κάνει στάση στο Κατάκολο!

Μια ακόμη διήμερη συνάντηση Μεταφοράς Γνώσης με τη σφραγίδα του #RouteLab θα πραγματοποιηθεί  στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πύργου, του ΣΕΒ ΠΕ & ΔΕ και του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV.

Η διαδρομή του #RouteLab οδηγεί το όχημα γνώσης στο Κατάκολο κι εστιάζει στον «Τουρισμό Εμπειρίας» προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τους δρόμους της τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και τις σύγχρονες επιθυμίες του ταξιδιώτη, αναζητώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής αλλά και του ρόλου του τουρισμού στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η ταξιδιωτική «εμπειρία» προϋποθέτει τη συναναστροφή με ανθρώπους της περιοχής, τη γνωριμία με τον τοπικό πολιτισμό, την αναζήτηση γεύσεων, αρωμάτων αλλά και αισθήσεων. Εναλλακτικές προτάσεις, τουρισμός κρουαζιέρας, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, καινοτομίες στο τουριστικό προϊόν μέσα από talks, best practices, forum, αλλά και workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας. 

Η γνώση της ταξιδιωτικής εμπειρίας έχει όνομα: #RouteLab!

Συναντήστε το και ταξιδέψτε κι εσείς βιωματικά κλείνοντας τη εισιτήριό σας δωρεάν!

Για το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο site της διοργάνωσης: www.routelab.gr .

Περισσότερες πληροφορίες:

Fb: Routelab Event 

Instagram: Route Lab

FACEBOOK 820x360

Linkedin :  Route Lab

Twitter: Route Lab