Βαλιώτης – Ζαχαράκη ... Οινούντια υπόθεση με καλή πρόθεση

Ο κ.Βαγγέλης Βαλιώτης  στέκεται  πάνω από την κ.Γεωργία Ζαχαράκη, μετά το πέρας της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Σπάρτης  συζητώντας για έργα που αφορούν τον Δήμο Σπάρτης.

Ο κ.Βαλιώτης ως πρώην δήμαρχος αλλά και έμπειρος αυτοδιοικητικός  όπου πολλές φορές με την αυστηρή του κριτική στα θέματα των έργων έχει βοηθήσει  την δημοτική αρχή, και κατ' επέκταση τον Δήμο Σπάρτης.

Η  κ.Ζαχαράκη ανέλαβε ως αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Σπάρτης πριν μερικούς μήνες και κάνει ένα μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει στο σημαντικό κομμάτι των έργων , που είναι και αυτό που θα αλλάξει τον δήμο και την ποιότητα τα των κατοίκων προς το καλύτερο.

Ο κ.Βαλιώτης με τις πολιτικές  του τοποθετήσεις στο δημοτικό συμβούλιο έχει αποδείξει ότι έχει διάθεση να βοηθήσει την εξέλιξη των έργων και όχι να βάλει «τρικλοποδιές» διότι βάζει πάνω από όλα το συμφέρον του Δήμου Σπάρτης και των πολιτών και όχι τις  όποιες προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες .

Από την άλλη μεριά η δημοτική αρχή και ιδιαίτερα  η κ.Ζαχαράκη ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων  οφείλει να συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις που δείχνουν το ενδιαφέρον να βοηθήσουν την εξέλιξη των έργων, και θα το πράξει η κ.Ζαχαράκη γιατί έχει μάθει πολλά απο την πολιτκή που όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται.

 Η κ.Ζαχαράκη κάνει μια έντιμη προσπάθεια έχει καταθέσει όλη της ενέργεια  να ανταπεξέλθει στο δύσκολο αυτό έργο που της έχει αναθέσει ο δήμαρχος  Σπάρτης ο κ.Πέτρος Δούκας και ευελπιστούμε όλοι μας για το καλό του δήμου να τα καταφέρει.

Λένε πως οι άνθρωποι που προέρχονται (κατάγονται) από τα ορεινά και ειδικότερα  από τον Οινούντα  έχουν διαύγεια πνεύματος,  κάτι που τους βοηθά  να πετυχαίνουν τους στόχους που βάζουν στην ζωή τους , είναι άνθρωποι που συνεργάζονται και είναι ταπεινοί και εργατικοί, όλα αυτά μπορεί να τα δει κάποιος στο πρόσωπο του κ.Βαλιώτη και της κ.Ζαχαράκη …  άρα η Οινούντια υπόθεση θεωρώ ότι έχει και καλή πρόθεση!

Last modified on Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 17:13

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.