Lazaris Clean Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαρισμού

Το στεγνοκαθαριστήριο Lazaris Clean (Στεγνοκαθαριστήρια Λάζαρης Σταύρος & ΣΙΑ Ο.Ε) είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στο πλύσιμο, στο στέγνωμα και στο σιδέρωμα κάθε τύπου υφάσματος. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στον καθαρισμό ενδυμάτων, σεντονιών και οικιακών υφασμάτων. Η δέσμευσή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να συντηρήσουν τα ενδύματα τους για όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι, παρέχουμε την ποιότητα και τη συμμόρφωση, κάνοντας χρήση του εξειδικευμένου προσωπικού, των μηχανημάτων και των υλικών υψηλής τεχνολογίας.Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παροχή των υπηρεσιών μας με επαγγελματισμό. Η πολύχρονη πείρα μας στον καθαρισμό εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για σας. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο για να δώσει την κατάλληλη προσοχή σε κάθε ένδυμα και να βεβαιώνει ότι κάνει σωστά την δουλειά του. Κάθε καθαρισμός πραγματοποιείται από ένα πλήρως εκπαιδευμένο μέλος του προσωπικού με μεγάλη πείρα στις τεχνικές για τον σωστό καθαρισμό, το στεγνό καθάρισμα, το σιδέρωμα και την επισκευή ενός ευρέως φάσματος ενδυμάτων και των ειδών ένδυσης, καθώς και δέρματινα και γούνες.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να μας τις στείλετε στη Σελίδα επικοινωνίας μας.

LAZARIS CLEAN2

Στο καθαριστήριο μας θα βρείτε ένα σύγχρονο εξοπλισμό ατμοκαθαρισμού, αναλαμβάνουμε το πλύσιμο ευαίσθητων ρούχων, ενδυμάτων από μετάξι, χαλιά και μοκετές, την απομάκρυνση των έντονων λεκέδων που δύσκολα φεύγουν, στεγνοκαθάρισμα ή στεγνωτήριο ρούχων, το σιδέρωμα όλων των ειδών όπως τραπεζομάντιλα, ρούχα, σεντόνια και κουρτίνες. Προσφέρουμε εξατομικευμένη προσοχή και ένα ευχάριστο καλωσόρισμα στο να φέρετε τα ρούχα σας. Επίσης φέρνουμε την παραγγελία σας στο σπίτι.

Καθαριστήριο

Τεχνικές καθαρισμού για κάθε ρούχο. Ατμοκαθάρισμα, στεγνοκαθάρισμα, στο νερό, πλύσιμο είδων ένδυσης, πλύσιμο λινών και πολλά άλλα.

Άλλες υπηρεσίες

Επισκευές και ιδιαίτερη φροντίδα των ρούχων σας. Υπηρεσίες όπως φυσικό στέγνωμα, σιδέρωμα με ατμό, στεγνό καθάρισμα, ραπτική και άλλες υπηρεσίες.

ΤΗΛ . 27310 23165
ΤΗΛ. 6972348956

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 111
ΣΠΑΡΤΗ


Διαβάστε περισσότερα: https://www.lazarisclean.com/

LAZARIS CLEAN5


Last modified on Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 13:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.