Gerard Butler – Σοφία Χαρμαντά: Χριστούγεννα στη Σκωτία!

Ανάμεσα στο βροχερό Λονδίνο και την ομιχλώδη Σκωτία θα περάσουν τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων η Σοφία Χαρμαντά και ο Gerard Butler, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της Real News. Η μελαχρινή καλλονή έχει επιλέξει ως βάση της τον φετινό χειμώνα, τη Βρετανία, έτσι ώστε να μπορεί να ταξιδεύει στις χώρες της Ευρώπης για επαγγελματικούς λόγους. Από την άλλη, ο χολιγουντιανός σταρ από το φθινόπωρο μένει στην πολυτελή έπαυλή του στην Σκωτία.

“Επέλεξαν την Βρετανία ως βάση, καθώς σκέφτηκαν πως έτσι θα μπορούν να μοιράζονται τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους. Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ελβετία, όπου η Σοφία συμμετείχε σε φωτογράφιση. Προσπαθούν, όμως, και οι δύο να μη προβάλλουν τη σχέση τους στα media, ειδικά τώρα που η κατάσταση με την πανδημία είναι ιδιαίτερα σοβαρή και επικίνδυνη… Όταν η Σοφία έχει κάποιες μέρες κενό από επαγγελματικές υποχρεώσεις, φεύγει από το Λονδίνο και βρίσκεται με τον αγαπημένο της στη Σκωτία, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουν καθημερινή επικοινωνία” εξηγεί στην εφημερίδα στενή φίλη του ζευγαριού.

Η Σοφία Χαρμαντά και ο Gerard Butler γνωρίστηκαν στην Αμερική πριν τέσσερα χρόνια, όταν εκείνη είχε ταξιδέψει εκεί για να κυνηγήσει το όνειρό της για διεθνή καριέρα. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Los Angeles και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου. Από τότε, η Σοφία είναι στο πλευρό του, χωρίς ωστόσο κανένας από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αν είναι φίλοι ή ζευγάρι…

Last modified on Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 10:20

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.