ΕΛΜΕ Λακωνίας: "Αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο και φίλο Γιώργη Λαμπρόπουλο"

Ψήφισμα ΕΛΜΕ Λακωνίας μετά την είδηση  για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου Γιώργη Λαμπρόπουλου.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λακωνίας εκφράζοντας σύσσωμο τον εκπαιδευτικό κόσμο του νομού μας και όχι μόνο, αποχαιρετά σήμερα τόσο πρόωρα και τόσο απροσδόκητα την αγαπητό συνάδελφο και φίλο, Γιώργη Λαμπρόπουλο, το Γιώργη μας !

Ως συνάδελφος υπηρέτησε την δημόσια εκπαίδευση με αγάπη και διάθεση για προσφορά τόσο προς τους μαθητές όσο και προς τους συναδέλφους του, εκπαιδευτικούς. Αναλαμβάνοντας πολλές εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές πρωτοβουλίες συνέχισε με τον ίδιο ζήλο στην ίδια κατεύθυνση. Προσφορά στους μαθητές και στήριξη στους συναδέλφους.

Υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών με αγωνιστικότητα και πάθος,  ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λακωνίας και ως αιρετός εκπρόσωπος μας στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Πάντα στον αγώνα μπροστάρης, πάντα με χαμόγελο, πάντα με αγνότητα ψυχής, με μετριοφροσύνη και ανιδιοτέλεια, πάντα να δίνει και ποτέ να παίρνει, πάντα στη διάθεση όσων των χρειάζονταν.

Ως δάσκαλος δεν δίδαξε μόνο τους μαθητές του, δίδαξε και όλους εμάς τους συναδέλφους του και τους φίλους του, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Έδωσε μάχες και βγήκε νικητής, έδειξε σε όλους μας ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να απολαμβάνουμε τις χαρές της και να παλεύουμε τις δυσκολίες της. Ακόμα και όταν αποχώρησε από την ενεργή εκπαιδευτική δράση

Καθημερινή του έγνοια η κοινωνία, η πολιτική ο πολιτισμό, η επιστήμη και την τεχνολογία, το λειτούργημά του, αφοσιωμένος εργάτης, στα κινήματα και στους αγώνες για την Δημοκρατία, την Οικολογία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ένα σώμα μια ψυχή με το δημόσιο σχολείο και τους μαθητές του.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Στη μνήμη του το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει εκατό ευρώ από το ταμείο του σωματείου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας.   

Θα είσαι πάντα στις καρδίες μας

Καλό ταξίδι... Αιώνια η μνήμη σου... Θα μας λείψεις Γιώργη… Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λακωνίας

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.