Αναζητά συνεργάτες η Vamvakou Revival

Νέες ευκαιρίες απασχόλησης στους τομείς των Οικονομικών, του Μarketing& της Eπικοινωνίας στη Βαμβακού Λακωνίας

Η Vamvakou Revival που δραστηριοποιείται στο χωριότης Βαμβακούς Λακωνίας, με σκοπό την πλήρη αναζωογόνηση του τόπου, μέσα από τη δημιουργία νέων ευκαιριών απασχόλησης και την επιστροφή μόνιμων κατοίκων στο χωριό, πιστή στο έργο της, συνεχίζει τηδράση της και προσαρμόζεται στα δεδομένα που επιβάλλει η εξάπλωση της πανδημίας. Hομάδα μας συνεχίζει να εργάζεται καθημερινά από απόσταση ή δια ζώσης, δημιουργώντας τις συνθήκες για την επόμενη μέρα της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς. Τα σχέδια μας προχωρούν και χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους σε αυτήν την προσπάθεια και άτομα με όρεξη και μεράκι για να δημιουργήσουμε μαζί!

Ο οργανισμός VamvakouRevivalαναζητά ένα άτομο για τη στελέχωση της θέσης του financial controller–συνεργάτηπου θα αναλάβει τη συνολική οικονομική παρακολούθησητου έργου και χρηματοοικονομική αξιολόγηση των κύριων δραστηριοτήτων του οργανισμούτης VamvakouRevival, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αναζωογόνησης του χωριού. Τη διαδικασία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των αιτήσεων για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας έχει αναλάβει ηAdecco για λογαριασμό του οργανισμού.

Καθώς, το έργο της Vamvakou Revivalμεγαλώνει και περισσότερες δραστηριότητες και τομείς προστίθενται στη δράση της, οι ανάγκες επικοινωνίας αυξάνονται αναλόγως. Αναζητούμε ένα άτομο για τη στελέχωση της θέσης του βοηθού Marketing & Επικοινωνίας, ο οποίος καλείται να υποστηρίζει και να συνεργάζεται με τους υπευθύνους Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, αλλά και Εκδηλώσεων, Προγραμμάτων& Επισκεπτών του οργανισμού, στην οργάνωση ή εκτέλεση διάφορων έργων επικοινωνίας. Τη διαδικασία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των αιτήσεων για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας έχει αναλάβει ηAdecco για λογαριασμό του οργανισμού.

Συνεχίζουμε το ελπιδοφόρο και πρωτότυπο έργο μας και σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι στο εγχείρημα και τη δράση μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης στη Βαμβακού βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.vamvakourevival.org/ergasia/

Λίγα λόγια για τη Vamvakou Revival

Η Vamvakou Revival υλοποιεί την πρωτοβουλία Αναβίωσης της Βαμβακούς με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο οργανισμός συστάθηκε τον Αύγουστο του 2018 με σκοπό την πλήρη αναζωογόνηση του χωριού Βαμβακού Λακωνίας, με εφόδια την ιστορία, το ανθρώπινο κεφάλαιο και τον φυσικό πλούτο της περιοχής.

#VamvakouRevival

#SNForg

 

 

 

 

Επικοινωνία

Ελένη Μάμη, Ομάδα VamvakouRevival

Βαμβακού, 230 67, Λακωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 27310 76233

www.vamvakourevival.org

Like us on Facebook @VamvakouRevival

Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg

 
 
 
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.