Print this page

«Άνω Τελεία» με τον Μιχάλη Βασιλάκη στο Ionian channel

Μαρτίου 16, 2021 0

«Άνω Τελεία»

Η νέα δημοσιογραφική εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ

με τον Μιχάλη Βασιλάκη

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ (23:00) της Τρίτης 16/3 η νέα δημοσιογραφική εκπομπή του Ionian με τίτλο: «Άνω Τελεία» που θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα. Μέσα από σπονδυλωτές συνεντεύξεις ανθρώπων που πρωταγωνιστούν σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας, θα παρουσιάζονται θέματα που απασχολούν την κοινωνία και την επικαιρότητα. 

Η πρώτη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στην πανδημία. Στο πρώτο μέρος, επαγγελματίες που ήλθαν αντιμέτωποι με την κρίση θα μιλήσουν για τις αλλαγές που προκάλεσε ο κορονοϊός στην επαγγελματική ζωή τους και θα μοιραστούν με τους τηλεθεατές σκέψεις για το πώς φαντάζονται την μέρα που θα αρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής «Άνω Τελεία» θα δοθεί ο λόγος σε ανθρώπους που αναμετριούνται καθημερινά με τον κορονοϊό και θα ακούσουμε τις απόψεις τους για τον εμβολιασμό. Παράλληλα, θα επιχειρηθεί να δοθεί μια επιστημονική απάντηση στο ερώτημα: Υποχρεούται ένας εργαζόμενος να πειθαρχήσει στην εντολή για εμβολιασμό κατά της πανδημίας που δίνει ο εργοδότης του;

Την εκπομπή «Άνω Τελεία» επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Βασιλάκης.