Ενωμένοι Πολίτες Δ.Σπάρτης: "Οι Επιτροπές του ΧΑΟΥΣ"(VIDEO)

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Δεκεμβρίου 2021, για άλλη μία φορά αναδείχθηκε το χάος που προκαλέι ο Δήμαρχος Σπάρτης, στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, με την άκρατη σύσταση επιτροπών και ομάδων εργασίας, οι οποίες στερούνται ουσιαστικού αντικειμένου.

Αφορμή για αυτό το γεγονός, αποτέλεσε η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Νίκου Τσούκλερη, για την απόφαση του Δημάρχου, με την οποία κατάργησε ομάδα εργασίας “για την εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδιασμού ανάπτυξης της Δ.Ε. Μυστρά και άλλων Δ.Ε. του Δ. Σπάρτης”, την οποία είχε συστήσει ο ίδιος μόλις 5 (!!!) μήνες νωρίτερα και ενώ για το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχουν: το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου, το ΣΧΟΟΑΠ Μυστρά, η ΟΧΕ Ταυγέτου κλπ.

Σε ότι αφορά δε την απάντηση της Αντιδημάρχου κας. Δεδεδήμου, ότι “ανακλήθηκε η απόφαση, καθώς οι υπάλληλοι, λόγω φόρτου εργασίας, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλο το  Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου”, είναι αυτό που λέει ο λαός μας ότι “χτυπάω το σαμάρι για να ακούει ... ο γαίδαρος”.

Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης

Last modified on Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 18:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.