Print this page

Συνάντηση με άρωμα … ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ!

Ιουνίου 06, 2022 0

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ορίστηκαν για τις 8 Οκτωβρίου 2023, και πολιτικές ζυμώσεις θα ξεκινήσουν  σιγά σιγά.

Η φωτογραφία που βλέπεται με τους Βλήτα-Καπετανάκη (από μεριά Αργειτάκου) και Αποστολάκος – Κανελλόπουλος (από μεριά Βαλιώτη) τραβήχτηκε σε ταβέρνα πριν λίγες ημέρες και δημοσιεύθηκε στο Facebook του κ.Αποστολάκου, δεν ξέρουμε αν αυτή η συνάντηση είναι στα πλαίσια των «ζυμώσεων» σίγουρα όμως δείχνει τους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των συμβούλων του δήμου Σπάρτης και ας ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις.

Στην κεφαλή του τραπεζιού ο Δήμητρης Αποστολάκος μήπως σηματοδοτεί κάτι?

Ο Δημήτρης Αποστολάκος θα ηγηθεί ή θα είναι ο συνδετικός κρίκος ?

Οι σοσιαλιστές της φωτογραφίας θα ακολουθήσουν κάποια δημοτική κίνηση με χροιά Ανδρουλάκη  ή θα ενταχθούν σε σχήμα «Οικουμενικό»…

Ο Αποστολάκος νομίζω έχει δείξει ότι αφήνει στην άκρη τα πολιτικά του «πιστεύω» μιας και 2 φορές έχει κατέβει υποψήφιος με τον κ.Βαλιώτη που πολιτικά ανήκει σε άλλο χώρο.

Οι Βλήτας και Καπετανάκης πιστοί εδώ και χρόνια στο πλευρό του Σταύρου Αργειτάκου , ανοίγουν τα φτερά τους ή προσπαθούν να φέρουν κόσμο στο πλευρό του Αργειτάκου?

Ο Κανελλόπουλος δύσκολα μιλά και ίσως να είναι η έκπληξη στις επόμενες δημοτικές εκλογές, κρύβει χαρτιά… μην ξεχνάτε τις φωτογραφίες απο τις συναντήσεις στο συνεργείο του που έχουν προηγηθεί!

Απορία όμως μας έχει γεννηθεί, ποιος άραγε να είναι ο φωτογράφος , μήπως είναι και ο μαέστρος της συνάντησης?

Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία είναι γεμάτη χαμόγελα και ευδιαθεσία, και αυτό το τονίζω διότι δεν έχουν ξεκινήσει ούτε το φαγητό ούτε το πιοτό, άρα η καλή διάθεση υπάρχει.