Βαλιώτης: "Ενωμένοι και αναξέρτατητοι συνεχίζουμε δυναμικά"

Οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Η εθνική τραγωδία, η οικονομικά δυσβάσταχτη, λόγω της γενικευμένης κρίσης εποχή, που πλήττει τα νοικοκυριά καθώς και η υγειονομική κρίση, αποτελούν απρόοπτους παράγοντες που ταλαιπωρούν την κοινωνία μας. 

Οι αποφάσεις που οφείλουμε να λάβουμε απαιτούνται να είναι ώριμες, σοβαρές, μετρημένες και κυρίως να βρίσκουν λύση στα προβλήματα των συνδημοτών μας.

Απαιτείται επίσης μια στοχευμένη προσέγγιση, που θα αποτελέσει ολοκληρωμένη αντιπρόταση για τα συμβαίνοντα, αγγίζοντας τις ανάγκες των νέων προκλήσεων.

Μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, δηλώσαμε πίστη στις αρχές της παράταξής μας, στο όραμα και στο πρόγραμμα μας, στο πως θα δράσουμε από το νέο μας μετερίζι για τη συνέχιση και ανάδειξη της στρατηγικής, στο έργο και στις αναπτυξιακές βάσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος και σαν δημοτική αρχή θέσαμε στη δύσκολη θητεία μας 2014-2019.

Πλέον βρισκόμαστε μπροστά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που θα διεξαχθούν τον Οκτώβρη του 2023.

Η Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης σε σύσκεψη των μελών της αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να είναι παρούσα στις εκλογές του Οκτώβρη, με Επικεφαλής τον Βαγγέλη Βαλιώτη.

Το κλίμα, η προσέλευση και η ένθερμη παρουσία των μελών της έδειξαν τη θέληση άλλα και την  αγάπη για προσφορά.

Εντόπισε τα λάθη της, ανέλυσε και έμαθε από αυτά και με νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και συλλογικότητες δηλώνει δυναμικά, αυτόνομα και ανεξάρτητα παρών, ενώνοντας όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και πολιτικής προέλευσης.

Άλλωστε η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει και πρέπει να είναι αυτόνομη, ανεξάρτητη και όχι υποταγμένη σε κομματικές σκοπιμότητες και φιλοδοξίες  προσώπων, που καμιά σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Ως παράταξη θεωρούμε πως «άλλο κόμμα και άλλο αυτοδιοίκηση»

Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε ευρεία συνάντηση με όλα τα μέλη και φίλους της παράταξης για τη ριζική ανανέωση, που απαιτείται, προκειμένου να κινείται στα νέα αιτήματα, στις νέες προκλήσεις και στις ανάγκες του τόπου και της κοινωνίας.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ενεργούς συνδημότες μας και ιδιαίτερα στις νέες και στους νέους, που με την εξειδίκευση, τη γνώση και τον ενθουσιασμό τους θα συνεισφέρουν στη μελλοντική πορεία του Δήμου Σπάρτης.

Καλούμε κάθε ομάδα, φορέα και πρόσωπο, που επιδιώκει την  συνεργασία.

Ανεξάρτητα και Ενωτικά με παλιά και νέα στελέχη, με όραμα και ενέργεια, σε συνδυασμό με την εμπειρία μπορούμε να συμβάλουμε σε μια άλλη πορεία του τόπου και της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Έχουμε τη γνώση, τη θέληση, την αγωνιστικότητα!

Η νέα δημοτική περίοδος δεν αντέχει ερασιτεχνισμούς, επικοινωνιακά τερτίπια, πειράματα και  πολιτικά παιχνίδια!

Επιτακτική ανάγκη το κλείσιμο της κακής παρένθεσης και η ανοικοδόμηση ενός Δήμου στο πνεύμα και στο κύρος των δημοτών του.

Ο Δήμος Σπάρτης, όσο ποτέ άλλοτε, μας χρειάζεται όλους, κυρίως τους νέους ανθρώπους που ζουν, αγωνιούν και ελπίζουν για το αύριο.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

                                                                                Για τη Δημοτική Ενωτική Κίνηση

                                                                                   Ο Επικεφαλής της Παράταξης

                                                                                            Βαγγέλης Βαλιώτης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.