Ν.Κρητικός: Παρέμβαση στη Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ για τη Μονεμβασία

Ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός είχε την Πέμπτη 17/12 είχα μία ενδιαφέρουσα τηλεσυνάντηση με τον κ. Αναστάσιο Μάνο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ, τον κ.Ηρακλή Μενεγάτο, Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης του Δικτύου και την κα Νατάσσα Κυρσανίδη, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ηπείρου (ΔΠΠ-Η).

Αντικείμενο της συνάντησης τους ήταν τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος που έχουν συμπολίτες μας στην περιοχή της Μονεμβασίας και προκαλούν ιδιαίτερες δυσκολίες στα νοικοκυριά και ζημιές στις επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ.Κρητικός ανέφερε την επιστολή που έλαβε από την Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας, στην οποία γίνεται καταγραφή των προβλημάτων και την οποία έχει διαβιβάζει μέσω "Αναφοράς" στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. 

Η διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε στον κ.Κρητικό ότι γνωρίζουν τα προβλήματα, ότι οι συγκεκριμένες διακοπές του τελευταίου διαστήματος ήταν προγραμματισμένες, ενώ κάποιες έκτακτες έγιναν λόγω του καιρού. Επίσης στην αναφορά του κ. Κρητικού για την ανάγκη υπογειοποίησης του δικτύου, η διοίκηση ανέφερε ότι είναι η βέλτιστη λύση, αλλά στην παρούσα φάση ένα τέτοιο ολιστικό σχέδιο βρίσκεται σε επίπεδο μελέτης.

Σχετικά με την έγκαιρη επέμβαση διόρθωσης των βλαβών, η Διοίκηση υποσχέθηκε στον βουλευτή Λακωνίας ότι θα τρέξουν άμεσα επεμβάσεις τοποθέτησης αυτοματισμών στο δίκτυο για τον γρήγορο εντοπισμό και διόρθωση των βλαβών.

Ο κ.Κρητικός ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ και αμφότεροι συμφώνησαν να είσαι σε επικοινωνία για την έγκαιρη πρόβλεψη ζητήματωνστο δίκτυο της Λακωνίας.

Last modified on Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 20:16

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.