Στ. Αραχωβίτης - Επόμενη στάση το Κέντρο Υγείας Γυθείου

Συνάντηση με τη διευθύντρια του Κ.Υ. Γυθείου κ. Αγγελάκου και το προσωπικό του Κέντρου είχε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στ. Αραχωβίτης, την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου.

Συζητήθηκαν εκτενώς οι νέες συνθήκες που έχουν προκύψει εξαιτίας του κορονοϊού, οι ανάγκες στελέχωσης σε βασικές ειδικότητες που αδυνατίζουν το Κέντρο Υγείας, κυρίως του μικροβιολόγου, θέση η οποία είχε δρομολογηθεί για κάλυψη. Αναδείχθηκε το σοβαρό πρόβλημα που θα προκύψει το επόμενο διάστημα με τους οδηγούς ασθενοφόρων των νοσοκομείων που θα αποχωρήσουν λόγω συνταξιοδοτήσεων, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην διακομιδή των ασθενών σε όλη την Λακωνία.

Ο βουλευτής αντάλλαξε ευχές για τις γιορτές και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό που αγωνίζεται για την υγεία μας με αυταπάρνηση.

“Είναι άμεση η ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό και εξοπλισμό καθώς και για  συνταγογράφηση των τεστ για τον ιό.  Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στο χειροκρότημα και την προπαγάνδα. Για το λόγο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ κατέθεσε τροπολογία για ενίσχυση με έναν μισθό των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της πανδημίας” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης.

Last modified on Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 13:25

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.