Νεοκλής Κρητικός: «Με συνέργεια, μέθοδο και πρόγραμμα θα πάμε τη Λακωνία μπροστά!»

Ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός συμμετείχε χθες στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας με τίτλο: «Η Λακωνία σε πρώτο πρόσωπο στη νέα δεκαετία».

Ο κ.Κρητικός στην τοποθέτησή του τόνισε ότι τρία είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία στην κοινωνία και στην οικονομία για να υπάρχει ανάπτυξη: υποδομές, σωστή υπηρεσία ή προϊόν και καλές πρακτικές προώθησης.

Επίσης ο κ.Κρητικός αναφέρθηκε στη νέα ΚΑΠ 2021 – 2027, η οποία θα αναβαθμίσει τις μεθόδους καλλιέργειας και προώθησης, όπως και στις δυνατότητες που δίνει η αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης για έργα υποδομών, ειδικά για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και της αντιπλημμυρικής θωράκισης του νομού.

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε στα μεγάλα στοιχήματα της επόμενης δεκαετίας, όπως είναι η κατασκευή του οδικού άξονα Πυρί – Γύθειο, η περάτωση του φράγματος Κελεφίνας, η συνολική αναβάθμιση των δομών Υγείας με την ευκαιρία που παρουσιάζεται από την κατασκευή και του νέου Νοσοκομείου Σπάρτης δωρεάς του ΙΣΝ, η κατασκευή νέας γέφυρας στον Ευρώτα, η κατασκευή του νέου εμβληματικού Αρχαιολογικού Μουσείου, όλα σε ένα πλαίσιο συγκεκριμένων ενεργειών και παρεμβάσεων με μέθοδο και πρόγραμμα.

Τέλος σημείωσε ότι η ανάπτυξη και η ευημερία έρχεται σε μια κοινωνία όταν το Κράτος δημιουργεί τις συνθήκες και οι πολίτες αξιοποιούν τις ευκαιρίες, ενώ τόνισε ότι με συνέργεια θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε το νομό μας σε μια νέα εποχή, ισόρροπης ανάπτυξης, ευημερίας, αναβάθμισης υποδομών και δημιουργίας νέων ευκαιριών.

Last modified on Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 11:41

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.