Print this page

Αραχωβίτης:Συγχαρητήρια στον Εμπορικό σύλλογο Σπάρτης

Νοεμβρίου 03, 2020 0
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στη νέα σύνθεση του Δ.Σ του Εμπορικού συλλόγου Σπάρτης.

Με αφορμή τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Εμπορικό Σύλλογο της Σπάρτης, θα ήθελα να εκφράσω  τα θερμά μου συγχαρητήρια στη νέα σύνθεση του Δ.Σ, όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Οκτωβρίου.

 

Ιδιαιτέρως να συγχαρώ τον Πρόεδρο Παναγιώτη Φλώρο που συνεχίζει, για δεύτερη θητεία, να βρίσκεται στο “τιμόνι” του Συλλόγου, χαίροντας της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης του συνόλου της εμπορικής κοινότητας της πόλης μας.

 

Μέσα στη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία της πανδημίας, ο εμπορικός κόσμος της Σπάρτης, που πλήττεται αδιάλειπτα εδώ και έξι μήνες, θα πρέπει να μείνει ενωμένος στις δυνάμεις του, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του δεύτερου κύματος της πανδημίας που είναι ήδη σε εξέλιξη. Τα έμπειρα και ικανά μέλη του νέου Δ.Σ είμαι βέβαιος ότι θα χειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εμπορική δραστηριότητα στην περιοχή μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες, τόσο των καταστηματαρχών, όσο και των καταναλωτών.

 

Από την δική μου θέση, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό σας, στηρίζοντας τα δίκαια και εύλογα αιτήματά σας και διεκδικώντας μαζί την επιβίωση των καταστημάτων της πόλης μας. Η συνεργασία μας κατά το παρελθόν υπήρξε άψογη, τόσο από την θέση του κυβερνητικού βουλευτή, του υπουργού όσο και από αυτήν της αντιπολίτευσης.

Last modified on Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 09:35