Print this page

Στ. Αραχωβίτης: “Η αγορά έχει άμεση ανάγκη στήριξης με ριζικά μέτρα ώστε επιχειρήσεις και εργαζόμενοι να μείνουν όρθιοι”

Ιανουαρίου 29, 2021 0

Περιοδεία με συντρόφισσες και συντρόφους στα καταστήματα της Σπάρτης πραγματοποίησε την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, Στ. Αραχωβίτης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές για το άνοιγμα της αγοράς, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με τον κορονοϊό και τα σκληρά μέτρα στην πόλη μας.ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗ ΜΑΓΑΖΙΑ (2)

Είναι πια φανερό ότι η Κυβέρνηση αντιδρά σπασμωδικά και καθυστερημένα και αρνείται συστηματικά ν' αναλάβει με συνολικό σχέδιο τις ευθύνες της, να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να μην οδηγηθούμε σε λουκέτα και έκρηξη της  ανεργίας.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. παρουσίασε και συζήτησε με τον κόσμο τις προτάσεις του κόμματος για την επανεκκίνηση της οικονομίας με άμεσα, δραστικά και εμπροσθοβαρή μέτρα που θα περιλαμβάνουν:

  • Στήριξη της εργασίας και της επιχειρηματικότητας.
  • Ρύθμιση χρεών που δημιουργήθηκαν μέσα στην κρίση με διαγραφή μέρους τους.
  • Η επιστρεπτέα προκαταβολή να γίνει μη επιστρεπτέα ενίσχυση.
  • Επαρκή στήριξη του πρωτογενούς τομέα.
  • Ενίσχυση της εργασίας
  • Κατάργηση του πτωχευτικού νόμου.

“Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε με όλο μας το σθένος τη δημόσια υγεία, την εργασία, την παιδεία, την παραγωγή και την οικονομία, χωρίς αντιφάσεις και παλινωδίες, με ολοκληρωμένο σχέδιο και με υπευθυνότητα” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗ ΜΑΓΑΖΙΑ (4)