Print this page

"Σιγή ιχθύος" για το πλήθος των ακυρωτικών αποφάσεων λόγω μη τήρησης της νομιμότητας.

Μαρτίου 24, 2021 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24.3.2021

Σιγή ιχθύος… επικρατούσε μέχρι σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το πλήθος των ακυρωτικών αποφάσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση λόγω μη τήρησης της νομιμότητας.

Έτσι λοιπόν ο κ.Νίκας «ξέχασε» να εκδώσει δελτίο τύπου για τις ακυρωτικές αποφάσεις σχετικά με τις μετακινήσεις των υπαλλήλων της Περιφέρειας, τις παράνομες υπηρεσιακές υποβαθμίσεις του προσωπικού και τις τροποποιήσεις του

Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ).

Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» θεωρεί πολιτικά ανήθικο και προκλητικό να προσλαμβάνονται με συμβάσεις τα ίδια άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, χωρίς καμία απολύτως προκήρυξη και χωρίς κανένα απολύτως κριτήριο επιλογής.

Όσοι δεν είναι …αρεστοί στον κ.Νίκα δεν έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν γι’αυτές τις θέσεις ούτε και φυσικά να υποβάλουν αίτηση.

Ο κ.Περιφερειάρχης λοιπόν με πρόσχημα τον κοροναϊό (Covid-19), βάσει του υφιστάμενου Νομικού πλαισίου, δημιουργεί «ρουσφετολογικό» στρατό, τον οποίο φυσικά θα κρατά σε διαρκή «ομηρία».

Η ανάδειξη του θέματος εκ μέρους της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» δικαιώθηκε απόλυτα, εφόσον επιβεβαιώθηκε εκ μέρους της Επιτροπής του άρθρου 68, ότι η υφιστάμενη Νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα προσλήψεων με μοναδικό κριτήριο την «προτίμηση» και τα «γούστα» του κ.Περιφερειάρχη.