Print this page

Νίκας:"Στηρίζω τον δήμαρχο Πέτρο Δούκα στο όραμα του"

Μαρτίου 30, 2021 0

Έργα στο δήμο Σπάρτης υπέγραψε σήμερα στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Νίκας παρόντος του δημάρχου Σπάρτης κ.Πέτρου Δούκα.

Κερκίδες στο γήπεδο Ξηροκαμπίου , ηλεκτροφωτισμός γηπέδων του δήμου αλλά και 150.000€ για την Στέγη Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.
 
Ο κ.Νίκας αναφέρθηκε για την ανάπλαση του κέντρου της Σπάρτης, λέγοντας ότι σύντομα θα έρθει και αυτό το έργο προς υπογραφή, και ότι έχει μια πολύ καλή σχέση με τον κ.Δούκα και ότι πιστεύει ότι θα αλλάξει πραγματικά τον Δήμο Σπάρτης και σε αυτή την προσπάθεια του θα σταθεί δίπλα του.
 
Ο κ.Δούκας ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την στήριξη στο δύσκολο έργο του και στην συνέχεια ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει την Σπάρτη Παγκόσμιο Κέντρο Αθλητισμού, επίσης ότι έχουν σχεδιαστεί πάνω απο 30 αγώνες υπεραποστάσεων.
 
Μια επίσης διαδημοτική συνεργασία Σπάρτης -Ευρώτα και Αν.Μάνης ανακοίνωσε ο κ.Δούκας και αφορά τον αγώνα που προγραμματίζεται για 3 Ιουλίου με ονομασία "Ωραία Ελένη" με εκκίνηση από την Σπάρτη και τερματίζοντας στο Γύθειο και συγκεκριμένα στο νησακι Κρανάη. 
 Video http://www.dimotikiagoratislakonias.gr/
 
Last modified on Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 12:15