Print this page

Νέα βράβευση για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Μια ακόμα βράβευση για την Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων και αυτή αφορούσε την εξασφάλιση προσβασιμότητας σε ΑμεΑ στους χώρους του νοσοκομελίου Μολάων. Ο διοικητής της μονάδας κ.Κωνσταντίνος Κορωνιός για άλλη μια φορά ανεβάζει ψηλά τον πήχη στο Νοσοκομείο των Μολάων ... κάτι που το έχει  κέρδος σίγουρα  η κοινωνία!
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει τα εξής:
"Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων αποτελεί η χθεσινή βράβευση στα Health and Safety awards, για το έργο της σχετικά με την εξασφάλιση προσβασιμότητας του χώρου σε ΑμεΑ.
Ένα βραβείο που αντιπροσωπεύει τις Αρχές μας, τις Αξίες μας και έρχεται ως αποτέλεσμα του ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης που ακολουθούμε πιστά, από την πρώτη ημέρα!
Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί το 4ο βραβείο που λαμβάνει το Νοσοκομείο την τελευταία διετία, αναδεικνύοντας το σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που επιτελείται!
Έχοντας στρατηγικό πλάνο, υπομονή, επιμονή και με σκληρή δουλειά, έχουμε μεταμορφώσει τη Ν.Μ Μολάων από ένα Νοσοκομείο σε απαξίωση, σε ένα Περιφερειακό Νοσοκομείο Πρότυπο!"
ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΜΟΛΑΟΙ ΒΡΑΒΕΙΟ (3)
ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΜΟΛΑΟΙ ΒΡΑΒΕΙΟ (1)