Αργεντινή 2022 : Τεράστια διεθνής επιτυχία για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Σεπτεμβρίου 24, 2022 0
Μια πολύ μεγάλη διάκριση σε διεθνές επίπεδο, με 15 βραβεία σε 15 συμμετοχές των βιολογικών ελαιολάδων των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, σημειώθηκε στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Olivinus International Olive Oil Competition 2022 της Αργεντινής, τον τελευταίο  αναγνωρισμένο  παγκόσμιο διαγωνισμό  ελαιολάδων για την χρονιά του 2022.
 
Ο διεθνής διαγωνισμός OLIVINUS International Competition 2022 πραγματοποιήθηκε στην Μεντόζα της Αργεντινής, από τις 6 έως 15 Σεπτεμβρίου 2022. Αποτελεί τον πλέον σημαντικό διαγωνισμό της Λατινικής Αμερικής και γενικότερα των χωρών του Νοτίου ημισφαιρίου.
 
Η μεγαλύτερη δυσκολία του διαγωνισμού προκύπτει και από το γεγονός ότι τα ελαιόλαδα των χωρών του Νοτίου ημισφαιρίου είναι φρέσκα, σχεδόν λίγων ημερών, σε σχέση με του υπόλοιπου κόσμου που είναι περίπου 1 (ενός) έτους από την παραγωγή τους.

Τα 15 μεγάλα διεθνή βραβεία προήλθαν από 15 συμμετοχές ελαιολάδων των ελαιώνων
Σακελλαρόπουλου στην Αργεντινή, τα οποία συγκέντρωσαν πολύ υψηλές βαθμολογίες, με αποτέλεσμα να τιμηθούν έξι (6) ελαιόλαδα με Grand Prestige Gold, πέντε (5) ελαιόλαδα με Prestige Gold και τέσσερα (4) ελαιόλαδα με Gold βραβεία.

Οι δεκαπέντε (15) μεγάλες αυτές βραβεύσεις, στον OLIVINUS  International Olive Oil Competition 2022, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 579 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων (Single Estate producer).
Last modified on Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 17:49

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.