Δήμος Ανατολικής Μάνης : Επίσκεψη Προεδρείου Διεθνών Παιδικών Αγώνων

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προεδρείου των Διεθνών Παιδικών Αγώνων, οι οποίοι φέτος διεξήχθησαν στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας τον Αύγουστο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο στο Γύθειο. Παρόντες στη σημερινή συνάντηση ήσαν επίσης  αθλητές, προπονητές και συνοδοί της Μανιάτικης αποστολής.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος συνομίλησε μαζί τους σχετικά με τους αγώνες και τη συμμετοχή των Μανιατόπουλων. Ιδιαίτερη μνεία έγινε από όλους στη μεγάλη επιτυχία της Μανιάτικης ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία με ένα εκπληκτικό σερί νικών έφθασε στον τελικό της διοργάνωσης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. 

Απαντώντας στις ευχαριστίες που εξέφρασε η ομάδα προς τον δήμο για την υποστήριξη που της παρείχε, ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές. «Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους», σημείωσε, «οι δε εμπειρίες που αποκόμισαν αποτελούν εφόδια ζωής».

Οι εκπρόσωποι των Αγώνων συνόδευσαν τις ευχαριστίες τους με την προσφορά επετειακού λευκώματος προς τον κ. Ανδρεάκο, ο οποίος με τη σειρά του τους χάρισε αναμνηστικά δώρα.

Από πλευράς Διεθνών Παιδικών Αγώνων συμμετείχαν τα μέλη του προεδρείου: Igor Topole (Πρόεδρος ICG), Chul Won Shin (Αντιπρόεδρος), Avi Bendenisti (Αντιπρόεδρος), Hugh Waters (Γενικόw Γραμματέας) και ο Έλληνας Νίκος Τζανάκος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.