Πάσχα 2023 - Απευθείας μεταδόσεις Ιερών Ακολουθιών στο ΙΟΝΙΑΝ

Στο δρόμο προς την κορυφαία στιγμή της Ορθοδοξίας, την Ανάσταση του Θεανθρώπου, το ΙΟΝΙΑΝ ακολουθεί με σεβασμό το τυπικό της Μεγάλης Εβδομάδας σύμφωνα με τις παραδόσεις, τους ήχους και τις μοναδικές εικόνες της περιφέρειάς μας.

Απ’ ευθείας μετάδοση τη Μεγάλη Πέμπτη στις 7.00 το απόγευμα η Ακολουθία των Παθών από την Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της ιδιομορφίας του ζακυνθινού εκκλησιαστικού τυπικού.

Τη Μεγάλη Παρασκευή στις 8.00πμ η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και η Αποκαθήλωση από την Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου και στις 5.00μμ η Λιτανεία του Εσταυρωμένου από Ζάκυνθο.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στις 7.00μμ η Περιφορά των Επιταφίων σε ζωντανή Μετάδοση από τη Ναύπακτο και το Ενετικό λιμάνι της πόλης και στις 9.30μμ ζωντανή σύνδεση με Κέρκυρα για τη μεγαλειώδη λιτανεία του Eπιταφίου με τη μοναδική πομπή.

https://ioniantv.gr/deite-thn-perifora-twn-epitafiwn-sthn-naypakto/

Το Μεγάλο Σάββατο στις 9 το πρωί ζωντανά από Κέρκυρα η λιτανεία του Επιταφίου & Αγ. Σπυρίδωνα και με το σήμα της πρώτης Ανάστασης θα παρακολουθήσουμε ζωντανά το Έθιμο των Μπότηδων και το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως που θα ταξιδέψει μέσα από την οθόνη του ΙΟΝΙΑΝ.

https://ioniantv.gr/deite-thn-megali-paraskeyi-kai-to-megalo-savvato-sthn-savvato/

Μ. Σάββατο βράδυ στις 11.15μμ σε απ’ ευθείας μετάδοση η κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας με την Ακολουθία της Αναστάσεως από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Ξένων Ζακύνθου.

Ζωντανά από τη Ζάκυνθο, τη Ναύπακτο και την Κέρκυρα οι μεγάλες στιγμές της ορθοδοξίας μας, μέσα από την οθόνη του ΙΟΝΙΑΝ.

Πάσχα στο ΙΟΝΙΑΝ, γιατί με το ΙΟΝΙΑΝ…είσαι παντού!

Link μετάδοσης και ενσωμάτωσης

Μ. Παρασκευή, Ναύπακτος, Περιφορά Επιταφίων https://www.youtube.com/watch?v=CkWoNuuKk5c

Μ. Παρασκευή, Κέρκυρα, Περιφορά Επιταφίου
https://youtube.com/live/Dm6il1gPMJM?feature=share

Μ. Σάββατο, Κέρκυρα, Η λιτανεία του Επιταφίου - Αγ. Σπυρίδωνα & το Έθιμο των Μπότηδων
https://youtube.com/live/Wx8F7K5VU_c?feature=share

Μ. Σάββατο, Ζάκυνθος, Ακολουθία της Αναστάσεως
https://youtube.com/live/Yw0YAkAsoco?feature=share

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.