Print this page

Περγαντής:"Μια ουσιαστική συνάντηση στο ενωσιακό γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγιο Ιωάννη"

Φεβρουαρίου 08, 2021 0
Ανάρτηση του προέδρου του Ν.Π.Αθητισμού του Δήμου Σπάρτης κ.Σταύρου Περγαντή σε προσωπικό του λογαριασμό σε social media.
 
"Μια ουσιαστική συνάντηση είχαμε αυτή φορά κατά την επίσκεψή μας στο ενωσιακό γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγιο Ιωάννη με το πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγιώτη Καρρά.
Όπως γνωρίζετε το γήπεδο αυτό ανήκει στην ΕΠΣ Λακωνίας και το χρησιμοποιούν οι σύλλογοι ποδοσφαίρου του Δήμου Σπάρτης για αγώνες και προπόνηση. Όμως επειδή το γήπεδο αυτό έχει έξοδα συντήρησης δλδ ηλεκτρισμό (προβολείς) καθαριότητα και ασφάλεια ειναι υποχρεωμένοι οι σύλλογοι που το χρησιμοποιούν να πληρώνουν κάποιο αντίτιμο για να πληρωθούν αυτά τα έξοδα.
Συμφωνήσαμε λοιπόν να βρούμε το τρόπο και μια φόρμουλα για να αναλάβει όλα τα έξοδα συντήρησης ο 
Αθλητικός Οργανισμός Σπάρτης

και οι ομάδες να αγωνίζονται και να προπονούνται δωρεάν. Ακόμη θα υπάρχουν ωρες για το κοινό και βέβαια θα μπορούν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας να το χρησιμοποιούν και να το επισκέπτονται σε μια σχολική τους εκδρομή.
Σημειωτέον το γήπεδο αυτό έγινε πρόσφατα πλήρη ανακαίνιση του πλαστικού χορταριού με έξοδα της Περιφέρειας. Ακόμη εκεί θα γίνουν και πολλές προγραμματισμένες αθλητικές εκδηλώσεις για τα 2500 χρόνια στις Θερμοπύλες .
Είναι ένα σύγχρονο γήπεδο με προβολείς τέλεια αποδυτήρια αίθουσα διδασκαλίας ιατρείο κυλικείο και γραφεία.
Ευχαριστούμε το πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας για την συνεργασία που ξεκινάμε και προγραμματίζεται προς όφελος των ομάδων και των πολιτών του Δήμου μας.
《Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ》"