Επιτυχημένη η παρουσία του Δήμου Σπάρτης, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Word Τravel Μarket

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Δήμου Σπάρτης, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Word Τravel Μarket (WTM), η οποία πραγματοποιήθηκε από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2022 στο Λονδίνο του Η.Β.  Τον  Δήμο Σπάρτης εκπροσώπησε στην έκθεση WTM η αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κα Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου και  η υπάλληλος του Δήμου κ. Δήμητρα Κατσώλα.  

Ο Δήμος Σπάρτης συμμετείχε στην ανωτέρω έκθεση ως συνεκθέτης στο περίπτερο (stand) της  Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εκτός από το έντυπο πληροφοριακό υλικό και τα αναμνηστικά δώρα με τη νέα τουριστική ταυτότητα του Δήμου Σπάρτης που διανεμήθηκαν στους επισκέπτες, οι εκπρόσωποι του Δήμου πραγματοποίησαν και b2b συναντήσεις με εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων, δημοσιογράφους και bloggers  για την προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Σπάρτης, ενημερώνοντάς τους για τις δυνατότητες συνεργασίας και επίσκεψης στην περιοχή μας. 

3

Το ελληνικό περίπτερο  επισκέφτηκε ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη. Ο κ. Υπουργός είχε ιδιαίτερη συνομιλία με την αντιδήμαρχο κα Ζαχαράκη σχετικά με τις μορφές τουρισμού που έχουν δυνατότητες ανάπτυξης στο Δήμο μας. 

Η παρουσία του Δήμου Σπάρτης στις διεθνείς εκθέσεις και η εξωστρέφεια που επιτυγχάνεται μέσω αυτής,  είναι στοιχεία που βοηθούν στην ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της περιοχής μας. Η συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση WTM που αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ολοκληρωμένης επικοινωνίας μάρκετινγκ του Δήμου Σπάρτης όπως αυτή περιγράφεται στο Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ που έχει εκπονήσει και εφαρμόζει ο Δήμος μας.

Εκ του Δήμου

Last modified on Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 12:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.