Πρόσκληση για υποτροφίες "Ιδρύματος αδελφών Τζάκα εκ Κρεμαστής"

Σεπτεμβρίου 07, 2023 0

Στην  Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης  δραστηριοποιείται, τα τελευταία χρόνια, ένα ακόμη ίδρυμα υπό την επωνυμία «Εκκλησιαστικό Ίδρυμα αδελφών Παναγιώτου, Ελένης και Χρυσάνθου Τζάκα εκ Κρεμαστής». 

Σύμφωνα με το Καταστατικό, μεταξύ των σκοπών του Ιδρύματος είναι  η  ενίσχυση ενός φοιτητή της Ιατρικής Σχολής και ενός υποψήφιου κληρικού ή κληρικού φοιτητή της Θεολογικής ή άλλης Εκκλησιαστικής Σχολής, με τη  χορηγία εφάπαξ χρηματικού ποσού την χρονιά που πέρασε στην Σχολή, το  ύψος του οποίου  αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο. Απαραίτητη  προϋπόθεση είναι ο φοιτητής να ανήκει στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Εάν οι φοιτητές είναι περισσότεροι του ενός, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Πέμπτη 21  Σεπτεμβρίου 2023  στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της Ιεράς  Μητροπόλεως επί της οδού Λυσάνδρου 5 στη Σπάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου, στο τηλ. 2731026580 (εσωτ. 3) ή να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.