Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου στην πόλη της Νεάπολης.

Την Τρίτη 25 Απριλίου στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Π. Νίκα, τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κ. Κότσιφα και το Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Θεόδωρου Βερούτη και Νίκωνα Τζινιέρη, η σύμβαση για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στη Νεάπολη, προϋπολογισμού 1.700.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, το οποίο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το κλειστό γυμναστήριο θα ανεγερθεί σε οικόπεδο που αγόρασε ο Δήμος, όμορο του συγκροτήματος Λυκείου – Γυμνασίου – ΕΠΑΛ Νεάπολης, Μονεμβασίας, εκπόνησε τη μελέτη και αιτήθηκε τη χρηματοδότησή της από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία το ενέταξε στο Π.Δ.Ε.

Το έργο περιλαμβάνει χώρο αθλοπαιδιών, χώρους υποδοχής – κίνησης, αποθήκες, γραφεία γυμναστών και ιατρού, κυλικείο, αποδυτήρια, WC και βοηθητικούς χώρους και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Η ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου θα καλύψει τόσο τις ανάγκες εκγύμνασης των μαθητών των σχολείων και της διεξαγωγής αγώνων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, όσο και τη διεξαγωγή ομιλιών και ποικίλων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στη ΔΕ Βοιών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.