Σπάρτη – Έκλεψαν 78χρονη σε πεζοδρόμιο ... με μια "αγκαλιά"

Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι όταν μια Σπαρτιάτισσα ετών 78 δέχθηκε επίθεση «φιλίας» από άγνωστη κυρία περίπου 50 ετών έξω από την πόρτα του σπιτιού της στην Σπάρτη.

Το αποτέλεσμα αυτής της υποτιθέμενης αγκαλιάς από την άγνωστη είχε αποτέλεσμα να κλαπεί η αλυσίδα και ο χρυσός σταυρός της 78χρονης που είχε κρεμασμένο στο λαιμό της.

Συγκεκριμένα σταμάτησε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της της 78χρονης την ώρα που αυτή ήταν έτοιμη να ανοίξει την αυλόπορτα για να μπει σπίτι της στην συνέχεια με θρασύτητα άρχισε να την χαιρετά εγκαρδίως η άγνωστη 50χρονη μέχρι που κατέβηκε κάτω από το αυτοκίνητο να την αγκαλιάσει, η 78χρονη ένιωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να απωθήσει την άγνωστη κυρία μιας και κατάλαβε ότι δεν την γνώριζε, πράγμα όμως που δεν κατάφερε.

Στο γκρί αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης 2 άνδρες που κάθονταν στα μπροστινά καθίσματα ενώ η γυναίκα  - ληστής  καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Η 78χρονη σαστισμένη έτρεξε μέσα στο σπίτι,  στην συνέχεια κατάλαβε ότι η αγκαλιά από την άγνωστη πέτυχε τον σκοπό της και αυτός δεν ήταν άλλος από το να της κλέψει την αλυσίδα με τον χρυσό σταυρό που φορούσε.

Last modified on Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 23:28

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.