Βρέθηκε κρανίο στα απορρίμματα Σπάρτης; – ΟΧΙ ο Δήμος Σπάρτης - ΝΑΙ ο Νίκας

Ο Π.Νίκας περιφερειάρχης Πελοποννήσου επιβεβαιώνει την εύρεση κρανίου στα απορρίμματα την ώρα που ο Δήμος Σπάρτης με επίσημο δελτίο τύπου διαψεύδει.

Το φως της δημοσιότητας είχε πάρει χθες ένα μακάβριο εύρημα στο χώρο διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας.

Το κρανίο που βρέθηκε λέγεται ότι έχει προέρθει από απορρίμματα του Δήμου Σπάρτης, και ότι η αστυνομία Τρίπολης έχει αναλάβει την διερεύνηση του θέματος .

Σήμερα το μεσημέρι λάβαμε δελτίο τύπου του Δήμου Σπάρτης που διαψεύδει την είδηση, όμως ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Νίκας ακριβώς την ίδια ώρα σήμερα σε συνέντευξη τύπου στην Σπάρτη (για άλλο θέμα) επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας ότι η υπόθεση του κρανίου που βρέθηκε έχει αναλάβει η αστυνομία της Τρίπολης.

Τι ισχύει τελικά , ποιος λέει αλήθεια ή ποιος δεν ξέρει τι πραγματικά τι έχει γίνει και παραπληροφορεί, πάντως και οι δυο να έχουν δίκιο δεν γίνετε ή βρέθηκε ή δεν βρέθηκε.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Σπάρτης

Σχετικά με δημοσιεύματα για μακάβρια ευρήματα στην Μονάδα Απορριμμάτων Παλαιόχουνης τα οποία προήλθαν από απορριμματοφόρα του Δήμου Σπάρτης :

-        Διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα ως αναληθή, χωρίς καμία διασταύρωση.

-        Ενημερώνουμε ότι τα απορρίμματα του Δήμου Σπάρτης δεν πάνε με απορριμματοφόρο του Δήμου Σπάρτης στη Παλαιόχουνη.

-        Ουδέποτε βρέθηκαν τα ευρήματα που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα των ημερήσιων παραλαβών και σχετική ενημέρωση μας από τον αρμόδιο υπάλληλο διαλογής της ΤΕΡΝΑ αλλά και αρμόδιους φορείς.

Εκ του Δήμου

 

Last modified on Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 16:19

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.