Η Μονεμβασιά σε μοναδικούς αθλητικούς ρυθμούς

Ο Δήμος Μονεμβασίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την  εταιρεία whynot, διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο  15-16 Ιουνίου 2024, μια  αθλητική εκδήλωση με τίτλο “The Castle Challenge”.

Ο Δήμος Μονεμβασίας με αυτό τον τρόπο εκτός από έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό, μπαίνει πλέον στον αθλητικό χάρτη μεγάλων διοργανώσεων.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς ως φόντο αθλητές και επισκέπτες έμειναν κατενθουσιασμένοι. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική με τους αθλητές να είναι δηλώνουν πλήρως ικανοποιημένοι.

Ο δήμος Μονεμβασίας  κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα λιθαράκι στο τουριστικό προϊόν του τόπου με αυτή την διοργάνωση , βάζοντας έτσι γερές βάσεις και για αθλητικό τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή.

Να επισημάνουμε την συμβολή της επιχείρησης "Quattro Suites" και της  Γεν. Διευθύντριας κ.Γιώτας Λυμναίου για τον αγώνα διότι όλη η σκέψη ξεκίνησε για το "The Castle Challenge" ήταν δική τους  και στην συνέχεια αγκαλιάστηκε απο Δήμο και Περιφέρεια .

Η δραστήρια και ακούραστη πάντα Παναγιώτα Αλειφέρη αντιδήμαρχος του Δήμου Μονεμβασιάς  κατάφερε για άλλη μια φορά  να δώσει σάρκα και οστά σε αυτό τον μοναδικό αγώνα, που γέμισε με κόσμο την Μονεμβασιά και την έβαλε στο χάρτη με τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

CASTLE CHALLENGE 2024 MONEMVASIA (2)

CASTLE CHALLENGE 2024 MONEMVASIA (5)

CASTLE CHALLENGE 2024 MONEMVASIA (6)

CASTLE CHALLENGE 2024 MONEMVASIA (7)

CASTLE CHALLENGE 2024 MONEMVASIA (8)

CASTLE CHALLENGE 2024 MONEMVASIA (10)

CASTLE CHALLENGE 2024 MONEMVASIA (11)

CASTLE CHALLENGE 2024 MONEMVASIA (12)CASTLE CHALLENGE 2024 MONEMVASIA (13)

Last modified on Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 13:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.