Ευχαριστίες Νεοκλή Κρητικού στην Διοικήτρια του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Θεανώ Καρποδίνη

Φεβρουαρίου 22, 2024 0

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΤΗΝ 4η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔ. ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου διεξήχθη η 4η Συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, Πρόεδρος της οποίας είναι ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός. Θέμα ημερήσιας διάταξης, η ενημέρωση των μελών από τη Διοικήτρια του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Θεανώ Καρποδίνη.

ΚΡΗΤΙΚΟΣ  ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ (2)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ  ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ (4)

Η κα Καρποδίνη προέβη σε συνεκτική και συνολική παρουσίαση της δράσης του Οργανισμού και συγχρόνως των προβλημάτων και προκλήσεων που καλείται εκείνος ν' αντιμετωπίσει.

Εστίασε στον εν εξελίξει ψηφιακό μετασχηματισμό του, έργο ενταγμένο από τις 13.5.2022 στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, στην υλοποίηση των θεραπευτικών-διαγνωστικών προγραμμάτων "Φώφη Γεννημματά" και "Σπύρος Δοξιάδης", στην άυλη συνταγογράφηση, στην αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους σε ευπαθείς ομάδες.

Αποτύπωσε τον στόχο του Οργανισμού για διασφάλιση καθολικής και ισότιμης προσβασιμότητας στις υπηρεσίες Υγείας, υπογραμμίζοντας, όμως, ότι υπάρχουν πολλές περιοχές, στις οποίες πρέπει να γίνουν πολλές βελτιωτικές κινήσεις.

ΚΡΗΤΙΚΟΣ  ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ (5)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ  ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ (6)

«Τα μέλη της Επιτροπής υπέβαλαν αρκετά ερωτήματα και έκαναν πλήθος επισημάνσεων, παρατηρήσεων, προτάσεων», επισήμανε ο Νεοκλής Κρητικος και

συμπλήρωσε: «Λόγω του όγκου των θεμάτων, η κα Διοικήτρια επιφυλάχθηκε να βρεθεί σε νέα Συνεδρίαση».

Ο κ. Κρητικός εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κα Καρποδίνη και τους συνεργάτες της για την αποδοχή της πρόσκλησής του, καθώς και προς τα μέλη της Επιτροπής για την υποδειγματική -για ακόμη μια φορά- διεξαγωγή της Συνεδρίασης που είχε την τιμή να προεδρεύσει.

ΚΡΗΤΙΚΟΣ  ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ (7)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.