Το 14ο Τουρνουά «Beach Volley ΜΠΟΖΑΣ 3×3» ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Ολοκληρώθηκε αισίως το 14ο Τουρνουά “Beach Volley ΜΠΟΖΑΣ 3x3" στην παραλία του Μποζά του Ασωπού Λακωνίας, μετά την επιτυχή διεξαγωγή όλων των αγώνων των κατηγοριών και των ομίλων τους.

Στο φετινό τουρνουά από τους διαγωνιζομένους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον προέκυψαν τελικά 2 κατηγορίες, ανδρών και γυναικών, τις οποίες αποτελούσαν 18 ομάδες, 12 ανδρικές και 6 γυναικείες.

 Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στον άρτια διαμορφωμένο αγωνιστικό χώρο στην παραλία του Μποζά, Δευτέρα 24/7 έως Παρασκευή 27/7.  Το βράδυ της Παρασκευής 28/7 έλαβε χώρα, μετά από τα τελικά παιχνίδια, η τελετή λήξης με τη χορήγηση των αναμνηστικών συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες κι εν συνεχεία την απονομή μεταλλίων και κυπέλλων στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας. Μεταξύ των πολλών παρευρισκομένων, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασίας κα. Παναγιώτα Αλειφέρη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαργαρίτα Σπυριδάκου κι ο εφημέριος Ασωπού π. Γεώργιος Κότσαλης, που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση κι ανέλαβαν τις απονομές. Ακολούθησε ξέφρενο beach party κάτω από τον έναστρο ουρανό.

BOZAS BEACH VOLEY 2023 (1)

 

BOZAS BEACH VOLEY 2023 (5)

BOZAS BEACH VOLEY 2023 (8)

BOZAS BEACH VOLEY 2023 (17)

BOZAS BEACH VOLEY 2023 (18)

BOZAS BEACH VOLEY 2023 (19)

BOZAS BEACH VOLEY 2023 (23)

BOZAS BEACH VOLEY 2023 (24)

BOZAS BEACH VOLEY 2023 (26)

Επιλογικά,αξίζει να διευκρινιστεί εκ νέου ότι διοργανωτές του Βeach Volley είναι ο Επιμορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού, η Αθλητική Ένωση του Δήμου Μονεμβασίας και ο Δήμος Μονεμβασίας. Σταθερή μας επιδίωξη αποτελεί η διατηρηση του υψηλού επιπέδου του θεσμού και η συμβολή μας στην υπερκέραση των εμποδίων που ανακύπτουν, ώστε η προσέλευση των συμμετεχόντων να επανέλθει στις 21-25 ομάδες, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Ένθερμες και πολλές ευχαριστίες προς όλους τους συμπλωτήρες της επιτυχημένης διοργάνωσης, δηλαδή προς τους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου,φροντιστές γηπέδου,εθελοντές και εθελόντριες στη γραμματεία, διαιτητές, συμμετέχοντες.


Φυσικά, ευχαριστούμε τις παρακάτω επιχειρήσεις, για την οικονομική τους συμβολή:
Vlackakis Agro φυτ/κα λιπάσματα
Ενετικό
café-bar
Ι. Αλεξίου
m.market
Λυριωτάκης-Βλαχάκης
Π. Τρίχας λογιστικά
Περδίκης Ιωάννης παντοπωλείο
Νάντια-Γιάννης οπωροπωλείο
Agrorama γεωργ. Μελέτες
Μικρό Μοναστηράκι
Γ. Αλειφέρη γεωπόνος
Ντόβολος-Βίλλιας
Ν. Σταθάκης κρεοπωλείο
Mr Mobi
Φούρνος Περδίκη
Αγροτικός Συν. Ασωπού
Project HomeU
Φαρμακείο Βλαχάκης
Coffee stories
Βλαχάκης Ανδ. Κουζίνα μπάνιο
Γρ. Βλαχάκης ΟΠΑΠ
Porto Grana

Το Δ.Σ. του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωπού.

fb: Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού
#Μποζάς_beachvolley

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.