Επανέρχεται η ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής για γήπεδα τένις στο Δήμο Σπάρτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αγαπητοί φίλοι του τένις σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 15-3-2021 ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ εγγραφής για γήπεδα τένις . Η πλατφόρμα θα ανοίγει στις 10:00 π.μ.

Υπενθυμίζουμε ότι από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη θα δηλώνετε δύο (2) φορές και από Παρασκευή και όλο το σαββατοκύριακο πάλι (2) φορές .

Παρακαλούμε να γράφετε σωστά στοιχεία στην υποβολή της  δήλωσης γιατί θα γίνονται έλεγχοι και σε περίπτωση λάθους θα υπάρχει διαγραφή. Προσπαθήσαμε με την μικρή αλλαγή τρόπου εγγραφής για λίγο καιρό να συζητήσουμε με τους περισσότερους διάφορα  θέματα που είχαν προκύψει και  να                                  κοιτάξουμε  πως θα τα λύσουμε ανώδυνα χωρίς στενοχώριες και άγχος.

Νομίζω ότι κάτι καταφέραμε . Όμως κάνουμε και εμείς την αυτοκριτική μας και λέμε ότι δεν  είναι δυνατόν να υπάρχουν μόνο 2(δύο) γήπεδα τένις στη Σπάρτη και ένα στο Ξηροκάμπι με τόσο κόσμο που θέλει να παίξει.

 Αν όλα πάνε καλά σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε και αλλά δυο με τρία γήπεδα τένις στο κόσμο και έτσι να μειωθεί το πρόβλημα.

Λοιπόν από την Δευτέρα δήλωση υποβολής ηλεκτρονικά

 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-3-2021 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Περγαντής

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.