Το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης παρέδωσε 55 τσουβάλια με πλαστικά καπάκια

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης παρέδωσε πενήντα-πέντε (55) τσουβάλια με πλαστικά καπάκια στη μεταφορική Λακωνίας «Ταΰγετος».

Τα καπάκια εστάλησαν χωρίς χρέωση από την μεταφορική εταιρεία στον Σύλλογο Παραπληγικών Νομού Πέλλας, ώστε ένα αναπηρικό αμαξίδιο να προσφερθεί σε κάποιον συνάνθρωπο μας με αναπηρία που το έχει ανάγκη.

Η προσπάθεια τριών χρόνων στην οποία συμμετέχουν με ενθουσιασμό οι μαθητές/μαθήτριες, οι καθηγητές/καθηγήτριες, αλλά και πολλοί φίλοι/φίλες του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης οι οποίοι συλλέγουν καπάκια, αλλά δεν γνωρίζουν ποιος μπορεί να φροντίσει να φτάσουν στο προορισμό τους, συνεχίζεται.

Το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης ευελπιστεί να γίνει κέντρο συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών όχι μόνο για τα σχολεία της Σπάρτης, όχι μόνο για τα σχολεία του Νομού μας γενικότερα, αλλά και όσων ιδιωτών επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την αξιόλογη κίνηση αλληλεγγύης.

Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλέφωνο του σχολείου : 2731028679 ή στα τηλέφωνα του συντονιστή της προσπάθειας κυρίου Παναγιώτη Παπαγεωργίου : 2731021366, 6936884723 (μετά τις 6 μ.μ.)

Επιλογή (3) 1

 

 

Επιλογή (4) 1

Επιλογή (1) 1

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.