Αναβαθμίστηκε το Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη δια χειρός Κυριακής Λεμπέση

Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η Ζωγράφος-Αγιογράφος Κυριακή Λεμπέση. Πέραν της ενασχόλησης της με τον αγιογραφία, συνεχίζει μέσα από τις δράσεις της να ομορφαίνει χώρους Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων και Παιδικών χαρών.

Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη 5

Άτονοι τοίχοι και δάπεδα, μέσα από υπέροχες ζωγραφιές με παιδικά σχέδια και έντονα χρώματα, μετατρέπονται σε πόλους έλξης και ευχαρίστησης μικρών και μεγάλων. Και όπως χαρακτηριστικά έγραψε μια θαυμάστρια της Κυριακής «Ομορφαίνεις τον κόσμο με τα μαγικά σου χέρια».

Αυτή τη φορά η κ. Λεμπέση ολοκλήρωσε μια σειρά από παιδικές τοιχογραφίες στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη. Υπέροχες ζωγραφιές με θέματα από το φυσικό περιβάλλον και ευχάριστους χρωματικούς τόνους, καλωσορίζουν τους μικρούς μαθητές, δίνοντας ζωή, κίνηση και ενέργεια στο χώρο.

Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη 1

Η κ. Λεμπέση με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την εμπιστοσύνη και αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είστε δύναμη και έμπνευση για τα παιδιά σας. Όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε ακόμα ένα σχολείο πολύχρωμο!». Πηγή monemvasianews.gr

Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη 2

Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη 3

Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη 4

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.