Βαλιώτης: Eύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στους μαθητές και τις μαθήτριες

 Αγαπητές μαθήτριες , αγαπητοί μαθητές ,

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν σταθμό και κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σηματοδοτούν για σας, το τέλος μιας επίπονης διαδρομής και την αρχή μιας νέας πορείας, που ξεκινά με ένα σημαντικό αγώνα στο στίβο των προσωπικών επιδιώξεων.

Η συμμετοχή σας στις πανελλήνιες  εξετάσεις είναι αναμφίβολα ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή σας  και αποτελεί μία πρώτη μα όχι την τελευταία προσπάθεια για όλους εσάς που οραματίζεστε να ανοίξετε τα φτερά σας για να κατακτήσετε τη γνώση και την εξειδίκευση με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με νηφάλια σκέψη, αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές σας, ψυχραιμία, υπομονή και αισιοδοξία να αντιμετωπίσετε αυτή τη μάχη έχοντας στο μυαλό σας ότι, στη ζωή σας θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε πολύ δυσκολότερες.

Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό τον καιρό με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας έχετε προετοιμαστεί και έχετε πάρει όλα τα εφόδια, για να βγείτε νικητές .

Σε αυτή λοιπόν τη σημαντική στιγμή της ζωής σας, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στον αγώνα που ξεκινάτε για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εύχομαι επίσης στις οικογένειές σας υγεία και υπομονή, για να  στηρίζουν τις προσπάθειες και τις επιλογές σας.

Καλή δύναμη  και καλή επιτυχία!

                                                                 Βαγγέλης Βαλιώτης

                                                        Υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.