Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων «Canvas for YOUth» ολοκληρώθηκε

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων «Canvas for YOUth» που έλαβε χώρα στη γραφική πόλη Tolοcirio στα περίχωρα της Μαδρίτης (Ισπανία), από τις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, και περιλάμβανε εκπαιδευτικές εξορμήσεις στις μεσαιωνικές πόλεις Segovia και Olmedo.

Το πρόγραμμα είχε ως αντικείμενο την Τέχνη και την Πολιτιστική Κληρονομιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που νέες και νέοι της Σπάρτης συμμετείχαν επάξια σε αυτό και, κυρίως, «έχτισαν» σχέσεις και μνήμες που θα διαρκέσουν με συνομηλίκους τους από ολόκληρη την Ευρώπη!

Ως Ε.Σ.Σ., είμαστε πάντα διαθέσιμοι να υποστηρίξουμε όσες νέες και όσους νέους θέλουν να συμμετάσχουν σε μελλοντικά προγράμματα ανταλλαγής νέων (Erasmus+ Youth Exchanges). Μπορείτε να μας αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα θεματικά αντικείμενα, τις χώρες και τους μήνες που σας ενδιαφέρουν, για να σας ειδοποιήσουμε έγκαιρα εάν υπάρξει κάποιο σχετικό με τα ενδιαφέροντά σας πρόγραμμα.

Το Erasmus Plus είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που όλες οι νέες και όλοι οι νέοι -χωρίς διακρίσεις- μπορούν να αξιοποιήσουν και να επωφεληθούν από αυτό, ποικιλοτρόπως!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.