Διαμαρτυρία Βέρδου προς Λυκουρέντζο για τις αποζημιώσεις στην περιοχή του Λέϊμονα

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ 2021 ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΛΕΗΜΟΝΑ

Με αφορμή τα αποτελέσματα της επανεκτίμησης από τον ΕΛΓΑ των ζημιών που υπέστησαν οι παραγωγοί της Κοινότητας του Λεήμονα από τον περυσινό παγετό, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Δήμο Ευρώτα, στις αρχές Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, αναγνώρισε τις αδικίες, όπως δήλωσε δημοσίως, αναφορικά με τις αποζημιώσεις των παραγωγών της Κοινότητας του Λεήμονα από τον περυσινό παγετό. Μάλιστα, δεσμεύθηκε για την αποκατάσταση αυτών των αδικιών.

Σε επιστολή που του απηύθυνα στις 18 Απριλίου 2022, υπενθύμιζα στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ τις δεσμεύσεις που είχε δημοσίως αναλάβει απέναντι στους παραγωγούς του Δήμου Ευρώτα και ζητούσα ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την αποκατάσταση των αδικιών.

Με έκπληξη, λοιπόν, ενημερώθηκα για τα νέα πορίσματα του Οργανισμού, τα οποία θεωρώ ότι είναι απαράδεκτα και σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με όσα διαβεβαίωνε προς τους δημότες μας ο Πρόεδρος του Οργανισμού.

Σε νέα σημερινή επιστολή μου, υπενθυμίζω στον κ. Λυκουρέντζο τη δέσμευση που έχει αναλάβει απέναντι στους παραγωγούς του Δήμου μας και αναμένω να πράξει το σωστό, δηλαδή να αποκαταστήσει το συντομότερο δυνατό όλες τις αδικίες, τις οποίες, άλλωστε, ο ίδιος αναγνώρισε».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.